Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki egy nap nagyon...

Ha valaki egy nap nagyon sokat eszik, kitágulhat 1 nap után a gyomor? Vagy ha valaki 3 nap eszik nagyon sokat?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy:

- 1 nap után, ha valaki aznap nagyon sokat eszik (teletömi magát) kitágulhat-e a gyomor?

- Ha valaki 3 nap eszik nagyon sokat (teletömi magát 3 nap, pl. Karácsony, nem feltétlen fogyókúrázó ember! Hanem pl. átlagos ember, aki nem diétázik, nem fogyizik, nem testépítő, szóval nem ügyel kényesen arra, hogy milyen kaját eszik, és pl. Karácsonykor rendesen megadja a módját, és degeszre tömi magát 3 napig... attól tágulhat az illető gyomra?

Vagy ha valaki nagyon durva pl. 500 kcalos diétát csinál és utána 3 napig degeszre tömi magát, hogy kipukkad a hasa?

Nem rólam lenne szó, a barátnőmmel együtt vágtunk bele a fogyókúrába, és volt, amikor több napig huzamosan degeszre ette magát (nem karácsony, hanem később, csak a példa kedvéért írtam) és most azt mondja hogy 1 hete normálisan eszik, de sokkalta több csirkét, halat, zöldséget kíván mint eddig (vagy amennyit én eszem, mert azonos mennyiségeket ettünk fogyi elején)

Pl. én a vacsihoz mindig eszek 2-3 paradicsomot, husival, + más zöldség

szemléltetésképp: ő azt mondja neki kb 1,5szer annyi hús kell most vacsira, és minimum 5-6 paradicsom + még több zöldség hogy tele legyen.

Szóval egészségesen eszik ő is most, csak jóval többet eszik, mint én, pedig fogyi elején azonos mennyiségű kajákat ettünk, mert kb. ugyanannyi a testsúlyunk és ugyanannyit sportolunk.

A kérdés arra irányul:

1 nap degeszre evés után tágulhat-e a gyomor?

Vagy több kell (min 3 nap) hogy táguljon a gyomor

vagy még több túlevés kell (kb. 1 hétig tömi tele magát valaki) hogy táguljon a gyomor?

#gyomor #gyomortágulás #degeszretömés
2015. jan. 24. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A gyomor bámulatos szerv, hatalmasra képes tágulni mindenféle károsodás nélkül. Egyszer egy evőversenyest vizsgáltak CT-vel, és tényleg hatalmas növekedés volt.
2015. jan. 24. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen. De az nem lesz kényelmes. És ha majd szűkíteni akarja nehezebb lesz mivel nagyobbat kisebbre már nehezebb.
2015. jan. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!