Ez így jó lesz addig? Vagy nem? Segítség!
Na szóval,elhatároztam,hogy mire jön a jóidő és lehet szoknyát,toppot hordani formába hozom magam.Ez eddig nem igazán sikerült,de holnaptól elkezdem.
Arra gondoltam,hogy nem fogyasztok semmilyen édességet,rágcsálnivalót,üdítőket.Max. 1-2hetente egy pici étcsoki.Helyette zöldség,gyümölcs.Reggel muszáj rendesen ennem,különben nagyon rosszul leszek.
Tehát a reggeli szendvics lesz,paradicsommal,paprikával,vagy tojás stb.Suliba gyümölcsöt eszek(alma,narancs,kiwi...),ebédre azt eszek ami van,de kevesebbet mint eddig és délután gyümölcsöt,zöldséget eszek.Mellette csak vizet és gyógyteát iszok.
A mozgásról sem feledkezem meg,a Rubint Réka van öt perced?-re gondoltam,hogy megcsinálom hetente 4x,illetve,hogy eljárok futni 3x.Ez mellett van heti 1x dupla tesim és 1,5óra kézi edzés.
Futni majd akkor fogok elrájni,ha jön a jobb idő és nem lesz havas,jeges az út(mert itt egyáltalán nem takarítják az utat és még menni is nehéz...).
Ha ezt betartom fogyhatok?Egyébként úgy április végére-május elejére szeretnék lefogyni kb. 50kg-re.Most 58kg vagyok.

Két hónapod van tehát, az heti 1 kiló, ami viszonylag könnyedén megoldható. Az étkezés fog dominálni, nem a mozgás, tehát a kajára kell helyezned a hangsúlyt.
Mérni kell a testsúlyod hetente. Semmiképp ne legyen több a fogyás, mint 1 kiló/hét. Így kivitelezhető hosszú távon a diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!