Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igy mukodhet?...

Szerintetek ez igy mukodhet? Esetleg valami tanacs?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2-3 banan (het ora korul) vagy mas gyumolcs

Tizorai: szalami, sajt, tojas, hal, nyers zoldseg (tiz korul)

Ebed: ami a menzan van (egy korul), ketfele etel kozul lehet valasztani, probalom majd azt, amiben kevesebb a szenhidrat

Uzsonna: egy joghurt (harom korul)

Vacsora: ugyanaz, mint a tizorai (hat korul)

Persze tizoraira es vacsira nem mindent amit felsoroltam, hanem ezek kombinacioit.

Kenyeret teljesen elhagyom. Rizs, krumpli, teszta csak akkor, ha ebednel az a jobbik valasztas. Sajnos ebedet nem tudom mashogy megoldani.

Hetente ketszer egy ora zumba es heti haromszor otthon felulesek.

Nagyon sok kilotol szeretnek megszabadulni, de nem vad dietaval, inkabb valami ehhez hasonlo programmal. Szerintetek sikerulhet?

Kiegeszitesnek olyasmi, hogy almaecet? Tudom, nem fogyaszt, nem eget zsirt, de az anyagcseret javitja, ha igaz. Vagy mas otlet?

2015. jan. 12. 01:32
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Ez egy szar.Hosszú távon nem fenntartható. Nézzél szépen az interneten étrendeket van nagyon sok jó összetudod ollózni mi az amit te megtudsz fizetni. A mozgás meg nulla. Naponta kell kő keményen mindig máshogy edzeni. Azért mert testünk kitűnően alkalmazkodik. Mind diétához és tómegéléshez is. Shop.Builderren vagy valahol olvasd el a sárga kapszulát. A könyvben leírják az alapokat. Nagyon sok kilótól nem programmal hanem életmód váltással lehet megszabadulni. Figyelni kell a megfelelő fehérje,szénhidrát,zsír bevitelére, vitaminok stb. Minden cukros szart elhagyni. Annyi idő alatt fogsz lefogyni amennyi idő alatt meghíztál. Nincs csoda diéta, csoda bogyó vagy edzés módszer helyi zsírégetés sincs. Szépen tessék az interneten olvasni, informálódni. Mozgást pedig szépen lassan elkezdeni. Jó lenne egy teljes orvosi vizsgálat előtte. Pláne ha mindig túlsúlyos voltál. Semmit nem kell elhagyni hanem MÉRTÉKET KELL TARTANI ez a kulcs persze minél tovább csinálod annál jobb lesz. Állítsd be a szervezetedet evésre, alvásra próbálj mindig ugyanakkor enni.
2015. jan. 12. 02:05
 2/4 anonim ***** válasza:

-és el ne hidd az ilyen okorségeket ,mint pl ez is itt :

" Naponta kell kő keményen mindig máshogy edzeni. "

2015. jan. 12. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Reggelit és a tízórait cseréld fel. Reggelire kell laktató ételt enni, és tízóraira pedig kiegészítést, hogy ne kopogjon a szemed ebédig. Ha fogyni szeretnél a gyümölcsöket én hanyagolnám a helyedben mert tele van gyümölcs csukorral, vagy ha mindenképpen gyümölcsöt akkor olyat amiben a legkevesebb a cukor. És az nem a banán. Alma, mandarin, narancs,kiwi stb. A szalámi-t sajtot mivel ennéd? ha kenyérrel, akkor csak teljes kiörlésűt, de ha hatásosabb diétát akarsz, akkor teljesen elkerülöd a pékárukat, akár teljes kiörlésű akár nem. Nem lehetetlen (mondja ezt az aki 1 éve még reggelire 12 tojásos rántottát evett meg 2 kg kenyérrel. Mostmár kenyér nélkül zöldségekkel, és csak a fehérjét, de még mindig 12 tojással :D )
2015. jan. 13. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

csukor helyett cukor, és tojásrántotta helyett tükörtojás... (persze hogy a holnapi reggelire gondoltam)

Az első válaszolóra pedig ne hallgass, nyomatja itt napi 24-ben a sárga kapszulás könyvét (amit elhiszem hogy hatásos, de nem mindenkinek!) olyan kb ezzel a módszerével, mint a jehova tanui, erőszakosan rá akarja erőltetni az emberre azt amiben hisz. Nem írtál se kort, se kg-t, nehogy elkezdj itt 130 kg-san kemény súlyzós edzést, meg erősítő edzést csinálni mindennap, mert csak az izületeidet teszed tönkre. A mozgásnak amúgyis az lenne a lényege, hogy élvezd, mert különben hamarabb felfogod adni, mint hogy lefogynál. ha a zumbázást élvezed, akkor csináld nyugodtan, az is mozgás az is segíteni fog a fogyásban, bár én emelném ettől függetlenül, mert a heti 2 elég kevésnek tűnik, akár otthon youtube-os videóra. Néhány ember ebben a témában elfelejti, hogy nem kigyúrt testépítők akarnak lenni a kérdezők, csak egy egészségtelen túlsúlyból egy egészséges átlagos testalkatot szeretnének elérni.

2015. jan. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!