Súlykontroll programmal kapcsolatban kérdések?
Most szeretném elkezdeni, tehát holnap indulna az első szakasz.
Megnéztem a honlapon, hogy ebben a részben mit lehet enni. A teljes kiörlésű kenyér nincs rajta a listán, de enélkül nem tudom elkézelni a reggeliket. Nyílván nem vinném túlzásb. Egy szelet kenyérről lenne szó napi szinten reggelente. Érdekelne, lehet -e ilyet, vagy inkább helyettesítsem abonettel vagy ilyesmivel?
A második kérdés, hogy pl. van írva meggy. Mivel tél van és van befőtt, én abból ennék, de nem tudom, ez megint mennyire felelne meg...
A harmadik kérdés az, hogy ebben a szakaszban mennyire szabad édesítő használni? Nem cukorra gondolok, de például mézre mondjuk teába vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm!
Szia!
Tulajdonképpen jókat kérdeztél.
De a kérdéseid is felvetnek kérdéseket, például mi a különbség az abonett és a teljes kiőrlésű kenyered között?
Illetve ha egyszer az ember búzaevéstől már kicsit hízott, illetve a fél világ túlsúlyos a gabonafogyasztás miatt akkor valószínűleg okkal nincsen kenyér egy diétában.
A második kérdésed a meggyről megint érdekes, diétában miért kellene cukros gyümölcsöt enni? Nyilván lehet, de miért lenne előírva? A meggy mondjuk nem túl cukros, de hogyhogy nem zöldségek szerepelnek meggy helyett?
Egyébként cukrozatlan meggybefőttet keress vagy fagyasztott meggyet.
3. kérdés, mi a különbség a méz és a cukor között? Van különbség?
Szia!
Szerintem egyértelműek a kérdéseid.
1.A teljes kiőrlésű kenyér az első szakaszban tilos, tehát ha azzal kezded a reggelt az első szakaszban, akkor egész egyszerűen nem jól csinálod a Súlykontrollt. Én is így kezdtem, elmismásoltam, jó lesz az úgy is ahogy én gondolom, kis módosításokkal stb. Hát nem volt jó. Semmit se fogytam, és maradt az a puffadós érzés egész nap. Az első két nap minden bajom volt hogy nem ehettem semmilyen kenyeret. Aztán megszoktam :-) Zabos Abonett, és kész, ennyit lehet, vagy korpás kekszet.
2.Cukros befőtt 1.és 2. szakaszban nem fogyasztható, Súlykontroll könyv, 147.oldal.
3.Mesterséges édesítő használata, szabad, ez is egyértelműen le van írva a Súlykontroll szabályaiban, de méz nem, csak a 3.szakaszban. Indexe 62.
Üdv:
Rose
PS: Hónapokig csináltam, 8 kilót fogytam vele, és bármikor újrakezdeném, mert hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!