Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó választás...

Szerintetek jó választás vacsorára a tejbegríz aki fogyózik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a lehető legrosszabb választások egyike. :) Vacsorára már csak fehérjét és esetleg kevés szénhidrátot (zöldség) egyél.

De a tejbegríz diétában alapba rossz. Nagyon.

Ha már mindenképp azt szeretnél enni, akkor reggel és utána irány futni!

2010. febr. 6. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
pff...Akkor marad a virli zöldség kombináció a mai napra is. Na anyu kiakad, pedig már megígértem neki, hogy én csinálom meg a vacsorát, és valami újat próbálunk ki, de hát nincs mit tenni marad a bevállt forma. :)
2010. febr. 6. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

micsoda kegyetlen diéta! sajnállak nagyon, mert fogalmam sincs, én tudnék-e fogyózni. egyébként köszönöm az ötletet, mindjárt főzök magamnak.

amikor vigyázok magamra, én akkor sem tagadok meg magamtól semmit, hanem mindenre egy kis kínai kelt szeletelek. semmi mellékíze nincs, viszont nagyon gyors az emésztésem tőle. mondjuk tejbegrízbe nem darabolnék, de a következő étkezésre mindenképpen salit készítenék

2010. febr. 6. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Kemény vacsorára virslit zöldséggel enni? :) Ez aranyos. :)

Az a kemény ha valaki diéta alatt nem vacsorázik, az szerintem embertelen. :)

2010. febr. 6. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
én szoktam. ha mondjuk edzek 1-1,5 órát, és utána azt eszek, csak nem búzadarával, hanem darált zabpehellyel,1,5%-os tejjel és reszelek bele almát, megszórom fahéjjal(ja, és az egészet édesítővel csinálom)hmmm nyamiii:D valamikor csak simán nem mozgás uatán is szoktam. így nyugodtan eheted, updateban is 1-es:D
2010. febr. 6. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tejbezabkorpát, édesítővel, fahéjjal vagy natúr kakaóporral. Ugyanolyan az íze mint a tejbegríznek:)
2010. febr. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!