Nagyon le szeretnék fogyni. Hogy álljak neki?
Mi az amit tudnom kell? Miből mennyit ehetek?
Mennyit tornázzak? Sikeres fogyás mennyi idő alatt?
160 cm 90 kg :(
Köszönöm előre a válaszokat.
Szia :) nagyon jo hogy elhatároztad hogy le fogysz ! Ez az elso lepes :)
Eloszor is azt szeretnem mondani hogy ez egy hosszabb folyamat , ne vard hogy pár hét alatt álom kinézeted legyen és semmi képp ne koplalj!!!!
Legtöbbet azt szokták ajanlani hogy egy nap többször egyél keveset . Tehát lehet napi 5-6 etkezes is az a lenyeg hogy kicsiket.
Semmi édesség , csoki süti , es ne igyal szemsavas uditoket csak vizet illetve a teak is nagyon jok csak ugye nem cukrozhatod .
Mindenkepp sportolj nagyon nagyon fontos. Nem biztos hogy a futást ajánlanám mert nem biztos hogy jo a térdeidnek , de megprobalhatod , hogy milyen , hogy megy es hogy jol esik e mert az is nagyon jo . En szemely szerint amit ajanlanek, ha tenyleg komolyan csinalod akkor szerintem szánj rá pénz , minden edzotermekben vannak minden fele órák .. Joga pilates aerobic .. En ilyet ajanlanek ilyen zsírégetető, alakformalo, aerobic edzeseket. MINIMUM heti 3x kell sportolnod !
Es soha ne éhezz .. Megaltod ha sokaog kibirod a diétát utána már nem is akarsz annyi rooszat enni , szerintem kemenyen csinald kb 1-2-3 honapig es aztan en ugy csinalom hogy van egy napom (nekem a vasarnap ) es aznap ehetek barmit de a tobbi napon kemenyek dieta!! :) remelem segithettem sok sikert:))
1. Igyán napi 2 l vizet
2. Mondj le az édességekről, nassolásról
3. Fogyassz kevesebb szénhirátot, több zöldséget, gyümölcsöt
4. Mondjuk biziklizz napi 2-3 órát kezdetnek, később jöhetnek az emelkedők is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!