Nektek melyik volt a leghatásosabb fogyási módszer? (:
Rokonom úgy csinálta, hogy zöldségeket evett, de nem úgy kell gondolni, hogy csak egy-két félét, hanem nagyon változatosan. Nyersen is, főzve is. (Ha nyersen eszed, akkor sokkal nagyobb a hasznos/hasznosuló vitamin-, ásványi anyag és nyomelem tartalma a növényeknek.) Például a következőket ette: brokkoli, sárgarépa, petrezselyemgyökér, cékla, karfiol, karalábé, káposztafélék, saláta, levelek, petrezselyemzöld, rukkola (borsmustár), csicsóka, fűszerek (bazsalikom, chili, kakukkfű, mustármag, koriander, szegfűszeg, kurkuma, rozmaring, kapor, szurokfű-oregano, rengeteg egyéb!), gyógynövények (óriási a választék, herbateának is el lehet készíteni ezeket, ételbe is lehet rakni), hagyma, fokhagyma, tök, sütőtök, torma. Gyümölcsből citrusokból citromot, esetleg grapefruitot. Olajos magvakat minimális mennyiségben. Étolajat nagyon keveset, abból is hidegen sajtoltat kizárólag. Étolajban sütést kizárta, párolás oké. Kenyerek, péksütemények, sütik, rizs, krumpli, tejtermékek, húsok, margarin: ilyeneket sem evett. Azt nem tudom, hogy sót fogyasztott-e, talán azt sem, de ebben nem vagyok biztos.
A mozgás is nagyon sokat segít.
Mély depressziós étvágytalanság egy hét alatt 15 kgt szedett le rólam. Azóta jobban vagyok visszajött 10.
3 hónap alatt 125ről 95 re sikerült cukor és fehér liszt elhagyása mellett heti 2x1 óra erősítő, 30 perc kardio levezetéssel fogyjon.
3-as voltam, azt nem írtam, de természetesen nagyon fontos a kristálycukor elhagyása.
Azokat nagyon érdemes fogyasztani, amelyek alacsony szénhidrát-tartalmúak, például uborka, zeller.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!