Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen taposógépet ajánlanátok?

Milyen taposógépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Tescoban, Auchenban láttam, hogy akciósak. Mennyire megbízhatóak az ott kapható gépek?
2010. febr. 4. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vettem a Tescóban. Nem mondom, hogy tökéletesen működik, de végeredményben a célnak megfelel. De szerintem nem érdemes nagyon spórolni rajta.
2010. febr. 4. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
én azt ajánlom ne Tescoban és hipermarketekben vegyél lépegetőt. nekem régebben volt egy olyanom és félévet is alig bírt. nem volt stabil, nyikorgott össze vissza, aztán el is tört! (pedig nem eszeveszetten csináltam és nem is vagyok nehéz) aztán vettem egy Kettler-t 20 ezer ft körül majdnem egy éves és kifogástalanul működik azóta is pedig naponta minimum fél órát használom.
2010. febr. 4. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Kettlert hol lehet kapni? Decathlon esetleg?
2010. febr. 4. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
És ha a taposógépet használsz akkor iből fogysz?
2010. febr. 4. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nézz körül sportszer üzletekben , az is lehet , hogy nem csak a Kettlert fogják ajánlani (én azért ezt mondom mert nekem ez van). én csak ezt a mozgásformát csináltam, plusz felüléseket és jó alakom lett tőle. sokan mondják, hogy a mini stepper semmit nem ér, de én vagyok az élő példa hogy igenis lehet tőle fogyni és formásodni (persze diéta mellett!!) a fenekem szép formás lett a lábaim karcsúbbak tónusosabbak. az a lényeg, hogy hetente legalább 4-5 kell edzeni és minimum 40 percet, de mehet több is ha bírod.
2010. febr. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!