Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek ha egy...

Fiúk! Szeretitek ha egy lányon van mit fogni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok duci,még telt sem.168 cm,kb.55 kg vagyok.Mindössze az a gondom,hogy a combom,és a fenekem kicsit húsosabb,a hasam lapos,a derekam keskeny :)

Kb.olyan lehetek mint a Jóban Rosszban Bettyje,csak a kezeim a hasam és a derekam kisebb

[link]

Fiúk nektek ez bejön?:) légyszi kort és nemet is!

2010. febr. 3. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretem.168 cm magas vagy és 55 kiló...pont jó!Jó alakod lehet! 21/f
2010. febr. 3. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
tuti jó alakod van. Szerintem sunáználakXD
2010. febr. 3. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
jó az
2010. febr. 3. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a kis hölgy csak azt szerette volna hallani, hogy ő mennyire tökéletes. Az adatai alapján az. Ha igazak az adatok. Ma már nem nagy show, hogy csinálsz magadról egy képet, azt kirakod valahová. Vagy írsz egy iwiw címet. Kapásból minősítünk. Ha van nővéred, őt is. Duma, hogy a fiuk nem szeretik a lányokat. Én nagyon . Még a kisebb hibáikat is elnézem.
2010. febr. 3. 18:33
 15/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

//nem azért tettem fel a kérdést,hanem mert érdekeltek a vélemények,amúgy meg linkeltem képet,igaz nem magamról,de majdnem ugyanolyan vagyok//

2010. febr. 3. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 176cm magasan voltam 55 kiló, és egyáltalán nem voltam kövér:)

De bizti te is jól nézel ki, mivel egy alacsobb lányon jól nézz ki ha van rajta mit fogni.

De egy 180cm magas lányon, már kevésbé...

2010. febr. 4. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!