Vizsgaidőszakban ti is mindig éhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen napi 14 órát tanulok, és folyamatosan éhesnek érzem magam tanulás közben, holott a napi 3 étkezés mindig megvan. Ez jelentősen hátráltatja a fogyókúrámat, ha már lefogytam 20 kg-t nem szeretnék visszahízni... Mit tegyek ez ellen?2014. dec. 26. 16:17
1/5 anonim válasza:
Az agynak is kell a táp, egyél rendesen.
3/5 anonim válasza:
Mivel ilyenkor a nap fénypontja az evés és kb az egyetlen elfogadható "ürügy", hogy megszabadulj a tanulástól így én is folyamatosan zabálok vizsgaidőszakban. Valami öröm kell az egyetemistáknak is :D Egyébként nem olyan nagy gond, ilyenkor engedd el egy kicsit magad nyugodtan, mert kell az energia a tanuláshoz, majd vizsgaidőszak után visszaállsz a normális étkezésre. Én legalábbis így csinálom és már 3 éve tartom a súlyomat, amit 17 éves koromban adtam le. Ilyenkor nekem is becsúszik egy kis édesség, meg több ch és ugye ilyenkor mozogni sincs ideje az embernek. A vizsgák után nagy ünneplés aztán jöhet megint az edzés+odafigyelés a kajára és kb 1 hónap alatt visszaáll a súlyom, alakom.
4/5 anonim válasza:
Ez természetes, ilyenkor mindig mindenki a kajába menekül a tanulás elől :D Nekem ami bevált: puffasztott rizs. Olyan ocsmány íze van, hogy eszel belőle egy szeletet és utána soha többet nem akarsz enni :D Meg amúgy is sokáig tart elrágcsálni és ha nasiként eszed, akkor egy zacskóval elvagy 2-3 napig is és annyi kalória sincs benne, mint egy tábla csokiban, amit viszont kivégzel 30 perc alatt.
De ha ez téged ennyire zavar, akkor menj el kocogni... már ha bírsz ilyen hidegben. Én pl nem szoktam télen menni.
5/5 anonim válasza:
nálam pont ellenkezőleg működik, egyszerűen elfelejtek enni, annyira belemerülök a tanulásba, van olyan nap, amikor csak kétszer eszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!