Hogyan tovább? Kérlek segitenétek!
A szegedi klinika diétáját használom hétfötől. Nekem bevált, nem ezzel van gond. 2 hét után szeretném folytatni valami könnyebb diétával és ebben szeretném a tanácsotok kérni, hogy mit ajánlotok?
172 cm magas vagyok és vasárnap este 92.5 voltam, azóta lement 4 kg. Nem vagyok olyan nagyon kövér, mintahogy az adatokból látszik, hiszen izmos vagyok meg csontos.
De most végre rászántam magam, megvan hozzá a megfelelő akaraterőm, igy nagyon remélem hogy a 2 hét alatt elérem a -10 kg és akkor folytatnám valami könnyebbel.
Ötletek? Válaszokat előre is köszönöm.
írtam diéta alapelveket. napi 5x kis adagok. főként zöldség, fehér hús, hal, túró ,natúr joghurt,gyümölcsök, sok folyadék. cukor helyett édesítő, fehér liszt helyett teljes kiőrlésű, (de én zabkorpát használok, sütikhez palacsintához stb)
szénhidrát mennyiség csökkentése.köretnek csak párolt vagy nyers zöldségek, esetleg néha egy nagyon kicsi barna rizs. tésztákat is ritkán egyél. egy a lényeg a fenti alapanyagokból rengeteg ételt lehet készíteni, csak utána kell nézni a neten.
és még annyi hogy a mennyiségre is figyelj, mert sokszor az ember már csak megszokásból is többet eszik. használj kisebb tányért és egyél lassan, majd észre fogod venni, hogy amiről azt hitted, hogy kis adag attól is simán jóllaksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!