Életmód tanácsadó mit csinál? (étrendet ír elő? Mozgás formákat? ) meg miket? Ingyenes?
Veszprémben keresgéltem ,de csak olyat találtam,aki fizetős :S és 5-20ezer ft/alkalom. ez megfizethetetlen számomra :S
tudtok esetleg ajánlani Veszprémben életmód tanácsadót?
vagy leírnátok,hogy mit csinál az életmód tanácsadó?
ha követem az utasításait,akkor beválik?
valaki már volt ott, és végigcsinálta?
légyszi azok írjanak,akik értelmes válaszokat adnak , és van tapasztalatuk.
előre is köszönöm.
17/L
(20kg súlyfelesleg)
:D:D:D: IYlen naív birka leygen vki már bocsi :D:D:D:
Na mégis szerinted mit csinál?
embereket paliz be pénzért meg éppen annak a "gyártónak" a gyógykészítményét terjeszti aki jutalékot fizet neki...
Ezek kb pont oylanok mint az avon tanácsadónők...
Orvosi nem sikerült nekik de valamiből mégis élni kell...
Előző vagyok..
Senki sem fogja megoldani a problémádat, NEKED KELL ha meg akarod oldani!
Mindenki más aki azt hirdeti hogy ő majd aztán megoldja meg tanácsokat ad meg bízz benne és ő a csodatevő, hát tudd meg hogy cska a pénzedre hajt..
Olvass tanulj és dolgozd ki a saját életmódodat a saját szervezeted számára, és le fogod győzni azt a 20 kilót a SAJÁT erődből!
Ha nem sikerül akkor csak SAJÁTMAGAD okolhatod érte!!!
Az élet egy kbszott nagy harc soxor saját magaddal is...
"Nagyon enm értek eggyet az elöttem szólóval. Szerintem nagyon nagyon is helyes, hogy a 17 éves fejével, nem önfejüen kezd el 500 kcal, szerencsétlen jojo kúrákat tudatlanul, hanem igenis, szeretne " tudatosan" Kitaposott uton járni."
Szerintem meg rohadtul nem tudsz olvasni, mert én is ezt írtam. Persze lehet egyet nem érteni, de olvasni nem ártana megtanulni!
22:41 nek válaszoltam, elismerem hogy rosszúl címeztem, de igy utolag, szeritem a tiedet nem is olvastam. Odáig jutottam hogy 22:41, elkapott az ideg és irtam. Rosszul írtam , tehát javítom * NEm értek eggyet az ELŐZŐ ELÖTTi Válaszolóval
Szép hétvégét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!