Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokszor olvasom, hogy valakine...

Sokszor olvasom, hogy valakinek van egy pár kg-nyi feleslege, és erre annyit mondanak, hogy kezdjen el sportolni, mégis csak elég?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben egyre többször olvastam, hogy pl. 160cm és 52kg mit csináljon hogy leadja? (ez csak egy példa) és kapott olyan választ, hogy sportoljon. Viszont van másféle is: pár kg felesleg van rajta ugyanez a helyzet, erre azt mondják neki, hogy kezdjen el diétázni, xy g CH-t vigyen be meg fehérjét meg ilyenek. nem értem minek? Én is simán a sportot mondanám, én is fogytam tőle, annyit csináltam csak mellette, hogy kicsit figyeltem a kajára. Azóta nem eszek semmi egészségtelen kaját, és sportolok, a súlyomat tartom, mert egy kicsit többet eszek mostanában. De nyárig én is leadhatom akkor így ?
2010. febr. 2. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
azért kell a szénhidrátot is visszafogni mivel ha sportolsz attól még a zsírod nem fog átalakulni izommá főleg ha mondjuk ugyanúgy kajálsz mint előtte. tehát súlytartásra és egy kis formásodásra jó a csak sport. mert lehet , hogy a háj alatt izmosodsz de a háj is megmarad. ha meg diétázol és mellette sportolsz akkor a zsírod is csökkenni fog , szép tónusos , izmos tested lesz.
2010. febr. 2. 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz, persze, ezzel tisztában voltam. csak épp a szénhidrát jutott az eszembe, de mindent számolgatni atyám... amúgy írtam, hogy én nem eszek semmi egészségtelen vagy hízlaló kaját, szóval ez gondolom előny a sport mellett és leadom még amit leakarok :)
2010. febr. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!