Hogy tudom karácsonyra a legjobb formámat hozni?
Előre leszögezem: NEM FOGYNI AKAROK, ÉS NEM VÁROK CSODÁT!
Heti 4x sportolok, és többé-kevésbé igyekszem egészségesen étkezni, megfelelő kalória és fehérje bevitellel. 174cm vagyok és 60kg.
Vettem egy kis rucit Szentestére, ez lesz az első közös Karácsonyunk a párommal, és szeretném, ha úgy állna, ahogy kell.
Jelenleg hála a mellézabálásnak van egy kis hájacska a pocimon, és az oldalamon fityeg egy kevés abból a bizonyos muffinhájból, de abszolút nem vészes kategória, tudom, hogy ez jobbára a kaján múlik. De ez lehet, hogy már csak az új év feladata lesz :)
Szóval, amit szeretnék:
Csökkenteni ezeket a kis hájacskákat, már amennyire 15nap alatt lehet, és pár centit lefaragni a csípőmről.
Apró kis trükkökkel. Lehet az léböjt, fogyitea, szauna, optikai csaló eszközök, akármi, ami eszetekbe jut. :)
Ti mit szoktatok csinálni, amikor hirtelen bele kell férni egy régen hordott ruhába?
Köszönöm!
Aki csak okoskodni jönne, annak további szép estét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!