Norbi diéta vagy az 1200 kalóriás diéta a jobb?
Ha kettőt kombinálod, az a legjobb, szerintem. Tartsd be a kódokat, igyál sok folyadékot, mozogj, amennyit tudsz, ÉS ne egyél sok- sok kalóriát. Mondjuk szerintem az 1200 kicsit kevés, főleg ennyi kg-mal. Inkább 1400 körül lenne kényelmes (úgy értem, hogy nem gyengülsz le).
Norbi különben azért becsülendő, mert tény, hogy nem ő találta fel a spanyol viaszt, de ő tudta rengeteg emberhez eljuttatni a helyes táplálkozás hogyanját.
Nameg rengeteg olyan terméke van, ami jól jön a diéta alatt (pl. a puding, a túrórudi, a light gyümölcslevek...), és nem is nagyon tudok más gyártók által forgalmazott dolgokról. Vagy ha igen, borzasztó drágán. Na mindegy, nem őt akarom itt éltetni, az a lényeg, hogy a szabályrendszer, amit lefektetett, jól működik, és emellett, ha a kalóriabevitelre is figyelsz, sikered lesz :)
hogy lettél ilyen kövér?
három szabály amivel garantálom, hogy le fogsz fogyni:
1, mozogj annyit amennyit bírsz és még annál is többet!!
2, dolgozz, tanulj annyit, hogy semmire ne legyen időd, még aludni is alig!
3, k*rvára ne nassolj!!!!!
+1 minden reggel amikor felkelsz nézz bele a tükörbe és 5percig mondogasd: minden nappal egyre vékonyabb vagyok, egyre jobban érzem magam a bőrömben. (ez hat a tudatalattidra és segít elérni a céljaid)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!