Ha ezt csinálom átformálódik a testem? Mondjuk olyan fél év alatt valamennyi változást észrevennék?
165cm vagyok és 51-52kg. Nem vagyok kövér, csak van rajtam felesleg. Eddig is sportoltam, és nagyon szeretem csinálni, az utóbbi időben pedig gondoltam, ha már sportolok, kihasználom és lepucolom magamról a zsírt, vagy izmosodok egy kicsit, esetleg mindkettőt (ha ez lehetséges). Leírom, hogy mit eszek/iszok és mit nem, valamint azt, hogy mit szoktam sportolni.
Amit fogyasztok: virsli (diétás),tej,sonka,sokféle zöldség/gyümölcs,barna/rozskenyér,néha egy kis sajt,ásványvíz.
Amit nem: édességek,cukros üdítők,fehér lisztes ételek,zsíros dolgok.
Amit sportolok: futok(heti 3x fél órát),biciklizek (olykor az egész hétvégén),focizok(hobbi szinten,a barátokkal),most télen korcsolyázok(3-4órát kis pihenőkkel maximum),súlyzózok (heti 2x háromnegyed órákat, hasra is edzek természetesen),sokat sétálok.
Szerintetek így leadhatom a zsírt, vagy izmosodhatok?
F
Hát, így az adatokból kiindulva elég szarul nézhetsz ki, ezt ne vedd sértésnek. Neked konditerembe kellene járnod heti 3-szor, ez mellett sokat kajálni, KIZÁRÓLAG egészséges dolgokból.
Egy 10 kiló izom igazán elférne rajtad, azzal a testzsír%-od is csökkenne, jobban is néznél ki és úgy már könnyebb lenne leadni azt a kevés felesleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!