Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ha ezt folytatom,...

Szerintetek ha ezt folytatom, jó lesz?

Figyelt kérdés
Kereken egy hónapja kezdtem fogyózni. Eddig lement kb 4kg,de fotóztam magam es a képeken is làtszik a változás. A napi kaloriabevitelt 1500-ra csökkentettem, próbalom is betartani minden nap,a kaloriabazis segít. Csak teljes kiörlésű pekarut eszem,azt is csak reggel keveset. Napközben és este csirkemell ,zöldség,zsírszegény túró light joghurttal összekeverve, mert csak így bírom megenni. (Néha bunozok, becsúszik egy túrórudi). Cukros üditő kilôve, csak ásványvíz. Heti 2-3x megyek kocogni,olyan 35-40-50 percet. 1-2x tornázok egy héten, felülés, labemeles, guggolás, oldalra hajolgatás, hátizom, ez kb 20-30 percet tesz ki. Ha esik az esô, futás helyett 20-25 perc lepcsozes. Ha ezt folytatom,maradni fog a havi 3-4 kilós fogyás? Köszi a válaszokat.

2014. dec. 2. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Végre valaki aki nem agyonkoplalja magát fogyás címszó alatt. Szerintem így teljesen jó, sok sikert Neked!

Adataidat le tudnád írni? (Kor, magasság, súly, nem)

Esetleg annyi, hogy ha van kedved, beiktathatnál súlyzós edzést, de így is jó:)

2014. dec. 2. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:

20/L

175/84

2014. dec. 2. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Engedd meg, hogy én is megdícsérjelek. Örülök, hogy helyesen csinálod a fogyást.

Ha a tüdőd és szíved engedi, akkor növeld meg a kardiót 60 percre. Figyelembe kell azt is venni, hogy a fogyás miből történik. Rendben van a 3-4 kilós fogyás havonta, de ebben van víz is. Kerüld a nagyon sós ételeket és növeld meg a vízfogyasztásod, hogy a tested engedje el a raktározott vizet. Nagyon szurkolok Neked!

2014. dec. 2. 15:06
 4/5 Csiß ***** válasza:
Esetleg ezeket a hajolgatásokat kiválthatod valami egykezes súlyzós edzésekre,hogy az izmaid tuti megmaradjanak (a gugolás az maradhat..az f**sza).A többi úgy jó ahogy írtad.Sok siket!
2014. dec. 2. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2014. dec. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!