Valaki tud mondani valami olyan fogyasztó kúrát, amivel a hasamat "karcsúsithatom"?
Nincs olyan módszer amivel csak egy bizonyos testrészről lehet fogyni.
Táplálkozz normálisan és sportolj valamit. A futás pl fogyaszt.
Fogyókúra = baromság. Csak tönkreteszi a testét aki fogyózik. Normálisan kell élni és akkor normális is lesz az ember.
Az ilyen övek alkalmazásának hatására elért fogyás, sőt izomnövelés csak ámítás! Nehogy megvegyél akár egyet is! Nagyanyám állandóan rendelt ilyen baromságokat, és csak a pénze fogyott. Megfelelő diétával és mozgással lehet egészségesebbnek lenni. Akárki akármit mondhat, végül mindenki ehhez tér vissza, mivel ez az ami valóban "beválik". :) Amúgy nekem is gondjaim vannak a hasamon, de próbálkozom néha a felülésekkel. Viszont ha te futottál, akkor miért hagytad abba? Annál jobb zsírégető és alakformáló mozgásforma nincs a Világon! Most, hogy lassan jön a jó idő, én is ki fogok menni a focipályára, neked is figyelmedbe ajánlom, és sok zöldséget és gyümölcsöt egyél! Viszont kevesebb cukros dolgot! ennyi a titka szerintem! Sok sikert!
Ágnes 16
Kérlek titeket a KÉRDÉSRE válaszoljatok!!
De mivel tudnám elérni, hogy szép legyen és feszes a hasam??
Lécci please!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!