Fogynom kellene még? Úgy hallottam,hogy 55 kg az ideális.
2014. nov. 1. 21:55
1/8 anonim válasza:
Már így is megállod a helyed a biológia szertárban! Igaz, a csontjaidat még fedheti egy kis bőr. Már pont úgy nézhetsz ki, mit egy anorexiás!
2014. nov. 1. 22:21
2/8 anonim válasza:
Kort nem írtál. Egyébként nincs olyan, hogy határozottan 55 kg az ideális. Van egy tartomány, ami normálisnak számít. Ez függ a korodtól, és függ a genetikádtól is.
Ha 12 évesen vagy 170 cm és 59kg, az nem számít jónak.
Egyéb, normális esetben elfogadható ez az érték. Nem ideális; elfogadható (vagyis jó, de lehetne több).
2014. nov. 1. 22:23
3/8 anonim válasza:
#1-nek: 180cm vagyok, genetika miatt 58kg, mégse nézek ki úgy, mint egy anorexiás.
Ja amúgy kérdező, a nemed is lemaradt.
2014. nov. 1. 22:23
4/8 anonim válasza:
A genetika nem csak a soványság, hanem a hízásra való hajlamért, a lustaságért, meg a butaságért is felelős, mint a szépségért is, meg szorgalomért is! Aki 170/59 az sovány! Aki 180/58 az még soványabb és még csak nem is egészséges! Ha genetika - márpedig az - akkor amiatt sovány és amiatt nem egészséges!
2014. nov. 1. 22:48
5/8 anonim válasza:
Ha rám néznél se mondanád meg, hogy 58 vagyok, és nincs semmi problémám.
2014. nov. 2. 01:33
6/8 anonim válasza:
170 cm vagyok én is, 60 kg és egyáltalán nem vagyok sovány. Nem azt mondom, hogy 10 kiló felesleg van rajtam, vagy kövér vagyok, de egy 4-5 kilót szeretnék fogyni, de ha nem is fogyni, akkor legalább formásodni (sporttal persze). Szóval ez egyéni, inkább testzsírszázalékot mérjél! Mindenesetre kövér biztosan nem vagy!
2014. nov. 2. 07:17
7/8 anonim válasza:
Megkérdezem 160x-ra is: ki a lőtéri döglött kutyát érdekli a testsúlyotok? Most komolyan. Belenézel a tükörbe: tetszik vagy nem? Jól néz ki vagy sem? Egy pasi azzal megy oda, hogy "helló, tetszik a 18-as BMI-d, randizunk?".
Hagyjátok már a súlyt, a BMI-t a testzsír%-ot meg a testalkatokat... Hogy nézel ki, mennyit bírsz futni, emelni, mozogni és beteges vagy-e. Ennyi számít.
2014. nov. 2. 08:38
8/8 anonim válasza:
Hát én 170 centisen és 50 kilósan is érzem, hogy van rajtam némi felesleg, pedig rengeteget mozgok de nem megy le :/ De ez nagyon egyénfüggő, simán lehet neked nagyon jó alakod ezzel a súllyal :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!