Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan öltözzek fel futáshoz?

Hogyan öltözzek fel futáshoz?

Figyelt kérdés
Most nagyon rászántam magam a fogyásra. 18 éves vagyok, 173 cm és 105 kg. 108/94/127 méretekben. Főleg a csípőmből szeretnék lefaragni. Úgy gondoltam elmegyek futni, mivel nem engedhetem meg magamnak a sok gyümölcsöt, és zöldséget így diéta nálam annyi lehet, hogy nem eszek sokat. Ami már meg van, de rászántam magam a futásra. De elég hideg lett. Így arra gondoltam 3 vékony nadrág, 2póló, 2 pulcsi. Ez így rendben lesz a hideg napokra? Eléggé könnyen megfázok, szóval ezért.

2014. okt. 30. 17:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen. 8-tól 4-ig suliba vagyok általában. Mások előtt nem eszem. Egyébként rosszul fogalmaztam. Az egy alkalommal úgy gondoltam hogy alkalmanként. Tehát amikor megyek, minimum ennyit. Minden esetre köszönöm a válaszokat. Minden esetre én tudom hogy milyenek a szüleim. Ebből semmi zöldség, gyümölcs nem lesz. Ők pörköltet, és tésztát esznek. Ami zöldség szóba jöhet az a krumpli. Én általában tojást eszem, mert mi mást egyek reggel ötkor, ha felkelek. Mivel kenyeret nem szeretnék. Mást meg nem tudok.
2014. nov. 1. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalt futónak nem mondanám magam, március óta futok,de a diétádban talán tudok tanácsot és lendültet adni, mert körülbelül 2 éve fogytam kb 25 kilót, amit azóta is tartok. Írtad, hogy az anyagi korlátaid nem engedik, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyél. Én meg iszonyú válogatós vagyok. Gyümölcsöt egyáltalán nem eszem,de így is sikerülhet:)

Fejben dől el. Én például kezdetben csak elhagytam a cukrot, és az édességet, már ez eredményre vezetett, és annyira motivált, hogy elkezdték az emberek észrevenni, hogy fogytam, hogy elhagytam a finomlisztet. Reggelire ettem teljes kiőrlésű pirítóst, sonkával. Megtaláltam azokat a zöldségeket amiket szeretek, és nagyon egészségesek. Ilyen volt nálam a párolt borsó és a párolt répa. Csirkehússal ettem, ami tény, hogy nem a legolcsóbb,de nekem 1 kiló majdnem egy hétre elég volt, hiszen csak én ettem. Ami szintén filléres és egészséges dolog az a zabpehely. Megfőzől, tejbe teszed, én teszek mellé kókuszt vagy fahéjat, és isteni finom, laktató és egészséges is.

Amit a sporthoz még hozzá fűznék: Hidd el, hogy a kaján múlik! Nagyon-nagyon jó a futás,de ha mellé nem tartod a diétát, nem fogsz fogyni! 70-80 százalékban az étkezésen múlik, hogy hízunk vagy fogyunk és a maradék a mozgás.

A futásról. Én nem mondanám, hogy ne csináld, de én +25 kilóval biztosan nem tudtam volna futni. Ha jól esik, csináld, de azért ennyire ne öltözz be, mert ezért fogsz megfázni. Inkább a szélvédett ruha a lényeg, nem kell ennyire rétegezni. Én jelenleg egy hosszú nadrág, egy poló és egy pulcsiban futok.

Ha kérdésed vagy hozzáfűzni valód van szívesen válaszolok, akár priviben is:)

2014. nov. 6. 08:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: azt még elfelejtettem írni, hogy azóta sem tértem vissza a régi életmódhoz. Továbbra sem eszem például cukrot és finomlisztet, csak néha-néha. De azt meg kompenzálja a heti 3 sport. Szóval nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani! :)
2014. nov. 6. 08:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Én minden zöldséget szeretek. De tényleg. Nem szeretem az édességet. Nem is eszem max. ha születésnap van, de akkor is keveset mert rosszul szoktam lenni utána, ráz a hideg. Nekem talán a liszt és tésztafélék ami a bajt okozzák. Reggel eszek 5-6kor majd 4 körül, meg majd 6-kor. Most ezt tudom megoldani. Nos elkezdtem gyorsgyalogolni... de elég csúszós a talaj estefele. Ami nagyon idegesít. Pedig futócipőt vettem, ami téli/őszi. Még1× köszi a válaszokat utolsó. Sokat segítettél.
2014. nov. 6. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segíthettem! A lényeg, hogy ne add fel: sikerülni fog! ;)

Egy fontos kérdés: reggel 5-6 és délután 4 között nem eszel?! Mert azt nem szabad! 3 óránként enni kell!!! Ez nagyon fontos! Sokszor-keveset!

Én sosem voltam éhes, mikor tartottam a diétát. Ha éhes vagy, úgysem fogod bírni max 1 hétig. A legtöbb diéta, fogyókúra buktatója az éhség!

2014. nov. 7. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!