Le akarok fogyni a hasamból és a combomról (Többi lent) (?! )
Én 23 éves vagyok, 150 centi, 49 kg. A "szokásos" női problémával küzdöttem én is (súlyfelesleg a hason, súlyfelesleg + narancsbőr a combokon). Nem voltam soha kövér, de azért a némi súlyfelesleg és a narancsbőr eléggé meglátszott. Tavasszal elkezdtem futni, heti egyszer-háromszor járok le futni, alkalmanként 30-60 percet, de volt olyan, h két hétig meg sem mozdultam, mert lebetegedtem. Ettől függetlenül mondhatjuk, h tavasz óta rendszeresen járok futni, és csodát tett! Fogyni nem fogytam sokat, tulajdonképpen kettő kilót sikerült fogynom, de nagyon nem is volt/nincs is miből fogynom, mert mint írtam nem voltam soha kövér, illetve én nem változtattam semmit a táplálkozásomon, ugyanúgy eszem mindent (cukrot, zsíros ételeket) mint előtte, mindössze annyit változtattam, h vitamint szedek és sok vizet iszom. A kevés fogyás ellenére a combjaimról teljesen eltűnt a felesleg, és a narancsbőr is, kifejezetten csinos lett a fenekem, a hasi tájékon is jobb lett a helyzet. Én mindenképpen a futást javaslom helyes táplálkozással kiegészítve, tényleg csodát tesz! Iszonyú nehéz volt elkezdeni futni, de hidd el nagyon megéri.
Csupán a táplálkozás megváltoztatásával nem lehet hatékonyan fogyni, mozogni is kell, szükség van kardió (zsírégető/fogyasztó) és feszesítő/erősítő gyakorlatokra is.
Nagyon köszönöm a válaszokat.:)) Akkor futni fogok és mértékkel enni!:D
Első: Akkor mitől fog vékonyodni? Attól ha ülök egyhelyben?._. Ha gyakorlatokat csinálok (szerintem) csak lemegy valami kis felesleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!