Szerintetek ezek az értékek milyenek? Kell még fogynom?
165cm/56,5kg
mell:88cm
derék:67cm
csípő:88cm
comb:51cm
kar:24cm
testzsír-index:14%
2x/L
ne másoknak akarj megfelelni, mert akkor egész életedben szenvedni fogsz, azon fogsz állandóan aggódni, hogy mások mit gondolnak rólad
nézd bele a tükörbe, ha elégedett vagy azzal amit látsz már nem kell tovább, ha nem vagy akkor még kell fogynod, ennyi az egész
hát pedig ennyit mért a gép (ilyen magasságot, súlyt, pulzust, stb-t mérő csodamasina), állítólag jól mér (persze, nyilván nem vallanák be, ha nem, mert fizetős), 3-an mértük meg magunkat egymás után, a többiek elég hihető értéket kaptak, csak én nem.
tegnap meg megmértem egy mérleggel, ami testzsírt is tud mérni, az 13,9%-ot írt.
gondoltam, hogy elmegyek egy nagyobb konditerembe, és ott is megmérem, de ott is csak olyan gép van, amivel először mértem. úgyhogy nem tudom, de szerintem valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!