Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 182 cm-es modellnek hány...

Egy 182 cm-es modellnek hány kg-nak kell lennie?

Figyelt kérdés
és milyen méretei kell hogy legyenek? 90-60-90? És milyen hosszú lába kell hogy legyen?
2010. jan. 24. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

54,534 kg-nak, Mellbőség: 91,45cm Derék: 61,25cm Csípő: 92,45cm

A lába pedig 117 cm kell, hogy legyen pontosan!!!

2010. jan. 24. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 182 cm-es magassághoz az 54 kiló kevés.Legyél legalább 58-60 kg(de még a 65 kg se túl sok).A többiről nem tudok nyilatkozni,de nem kell ilyen pontos számadatokba belemenni,a fő, hogy arányosak legyenek a méreteid,és a lábad se legyen túl rövid,se pedig túl hosszú.
2010. jan. 24. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Legyél 30 kiló (ebből 3 kiló mellimplantátum), 90-50-80, 120 centis lábakkal. Most ez a menő...
2010. jan. 24. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
60 kg körül szoktak lenni ekkora magassághoz.
2010. jan. 24. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
a súly nem annyira fontos az arányok számítanak:)még ha nem is tökéletes az alakod akkoris tudják kompenzálni a ruhákkal, de azt megjegyzem, hogy még nem láttam aránytalan magas nőt, ugyh biztos csinos vagy:)
2010. jan. 24. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Az a helyzet ,hogy a barátaimmal erről beszélgettünk a minap és az lett a vége ,hogy:

Nem csak a külső a lényeg hanem ,hogy mennyire vagy okos.Pl aki sok nyelvet beszél diploma stb azt sokkal szívesebben felveszik mint egy nála ici-picit szebb ,de sokkal butább hölgyet.

90-60-90 et felejtsd el ez hülyeség..(tévhit ,hogy az olyan gyönyörű) Bemész egy modellügynökséghez és beszélgess el az ott lévő emberrel.Szerintem sokkal hasznosabb tanácsokat tud adni 2 perc alatt mint mi mindannyian itt.

Hajrá!! Remélem a kifutón foglak látni majd:)

2010. jan. 24. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem akarok okoskodni, mert nem tudom pontoson és szerintem is kérdezz meg egy szakembert vagy menj el valami ilyen válogatásra de szerintem őket nem érdekli hogy te mennyire vagy csinos és mennyire nézel ki jól ha nem megy rád a ruha. A súly meg nem számít szerintem, mert valaki nézhet ki 70 kg-osan is úgy, mint egy bot más meg mint egy lufi ugyanazzal a magassággal. Vagy keres rá neten hogy pl. a nagy híres modelleknek mik a méretei:)
2010. jan. 24. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A modellek jellemzően nagyon vékonyak, de szerintem ehhez a magassághoz 60kg alatt már nem szépek. De tényleg, amit fentebb írtak, hogy nem az a fontos, hogy te milyen vagy, hanem hogy rád megy-e az aktuális ruha, amit be kell mutatni, vagy nem. Mellesleg vannak teltebb modellek is kifejezetten a teltebb divat számára (én már láttam). Ha valamiért nem jó rád az adott ruha (pl. kicsi a melled, lötyög rajtad a ruha, vagy szűk rád), akkor nem számít, hogy mennyire vagy csinos. Szerintem ezt a szakmát - ha már valaki belevág - nem szabad önmagában űzni, kell még mellette más is, amiből megélsz, mert ha változik a divat, a te alakod viszont nem, akkor annyi volt a karriered. Amúgy azt olvastam pár éve, hogy egyes színészek egy szerepre extra rövid idő alatt képesek hízni és fogyni is egyaránt. Azt nem tudom, a szervezetüket mennyire terheli meg. Viszont azt tanácsolom, hogy akármilyen alakod is van, vagy akarsz, akármi miatt, az egészséged rovására ne menjen!
2010. jan. 25. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennél a kérdésnél nem az a lényeg,hogy a válaszadó egyénileg mit tart szépnek, sőt szó sincs ilyenről. És a kérdezőt lehet, hogy elkeseríti, de a szakmában abszolút nem lényeg, hogy mennyire vagy csinos vagy arányos. A tervező benned csak egy eszközt lát, és a célja, hogy a ruhája úgy nézzen ki mint, ahogyan a vállfán lóg.

A legutóbb padlót fogtam, amikor egy modell ismerősöm kiment ez egyik leghíresebb külföldi divatcéghez jelentkezni. 178 cm és 48 kg volt!!!! Azt mondták neki, hogy adjon le 4 kilót, és jöjjön vissza.

Egyszerűen nem érdekli őket, hogy hogyan oszlik el a súlyod, és hogy milyen arányban van rajtad a zsír.

Talán az első válaszadónak volt igaza, ha tényleg igazat írt.

Persze nem mindenhol ilyen rossz a helyzet, de a szakma elég mostoha.

2010. jan. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!