Mikor verik már ki ezt az Orbitális butaságot a fejükből a fogyni vágyók, hogy este 6 után ne egyenek?
Nem az, csak eppen sokan nem tudjak az okat, miert erdemes hosszabb szunetet hagyni ket etkezes kozott. Itt egy cikk az intermitten fasting-rol angolul, ahol le van irva, hogyan hat a szervezetre, ha 14-16 oras szuneteket hagyunk: [link]
En kiprobaltam, nekem nem jott be, bar en a reggelit hagytam ki. Nap vegere tul ehes voltam, sokat ettem, igy fogyni sem fogytam. Aki birja, annak hasznalhat.
Az IF az kellemes, én automatikusan csinálom rég, mert jólesik nagy szünetet hagyni vacsora és az első étkezésem között. 16 óra a kedvencem, de 12 óra a minimum. De mindig este 6 után eszem (többnyire 8-11, éhségfüggő), esti típus vagyok és 3 körül fekszem le. Attól még ehetnék 6-kor, ehetnék akár napi egyszer is, most már olyan az étrendem, hogy kibírnám, de azért nem lenne ideális számomra. A kalóriabevitelem hiába csökkenne, az a testemnek piszokul hiányozna. Levittem már annyira, amennyire nekem jó, ehhez nem kell játszanom az időpontokkal...
Van, akinek bejön az este 6 után nem evés, nyilván, hisz sokfélék vagyunk. A párom is képes 2 és fél 7 közt vacsorázni (a 2 extrém, de volt már rá példa) :) Ha valakinek ez jó, csak tegye. De amikor másoknak általánosan ajánlják, az tényleg nagy és gyakori hiba, engem is zavar kissé. Sok régi tévhit igen makacs.
Heti 1x viszont érdemes, mert 14-15 órás éhezés után a sejtek hirtelen regenerálódni kezdenek.
:D
hirtelen, igen, elkezdik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!