Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor verik már ki ezt az...

Mikor verik már ki ezt az Orbitális butaságot a fejükből a fogyni vágyók, hogy este 6 után ne egyenek?

Figyelt kérdés
Olvasson már utána, aki így kinlódik a saját zsírjában, és gondolkozzon! Google: este 6 után nem evés tévhit
2014. okt. 22. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ebbe tökéletesen egyetértek veled. Na most ezt kicsit pontosítva valóban nem egészséges már este 6 után enni de elmondom neked ez magában a fogyásban nem segít ám, meg arról nem is beszélve hogy elalvás előtt 2 órával nem szabad már enni. Aki este 8 kor már ágyban van annak jogos a 6 órás étkezés, de csak így ez baromság.
2014. okt. 22. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon vékony barátnőm, ő reggel nem bír enni, délben elfelejt enni, délután 5-re nagyon megéhezik, és este 10-ig egyfolytában eszik valamit. Mégse hízik!
2014. okt. 22. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem az, csak eppen sokan nem tudjak az okat, miert erdemes hosszabb szunetet hagyni ket etkezes kozott. Itt egy cikk az intermitten fasting-rol angolul, ahol le van irva, hogyan hat a szervezetre, ha 14-16 oras szuneteket hagyunk: [link]

En kiprobaltam, nekem nem jott be, bar en a reggelit hagytam ki. Nap vegere tul ehes voltam, sokat ettem, igy fogyni sem fogytam. Aki birja, annak hasznalhat.

2014. okt. 22. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Heti 1x viszont érdemes, mert 14-15 órás éhezés után a sejtek hirtelen regenerálódni kezdenek.
2014. okt. 22. 12:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Az IF az kellemes, én automatikusan csinálom rég, mert jólesik nagy szünetet hagyni vacsora és az első étkezésem között. 16 óra a kedvencem, de 12 óra a minimum. De mindig este 6 után eszem (többnyire 8-11, éhségfüggő), esti típus vagyok és 3 körül fekszem le. Attól még ehetnék 6-kor, ehetnék akár napi egyszer is, most már olyan az étrendem, hogy kibírnám, de azért nem lenne ideális számomra. A kalóriabevitelem hiába csökkenne, az a testemnek piszokul hiányozna. Levittem már annyira, amennyire nekem jó, ehhez nem kell játszanom az időpontokkal...

Van, akinek bejön az este 6 után nem evés, nyilván, hisz sokfélék vagyunk. A párom is képes 2 és fél 7 közt vacsorázni (a 2 extrém, de volt már rá példa) :) Ha valakinek ez jó, csak tegye. De amikor másoknak általánosan ajánlják, az tényleg nagy és gyakori hiba, engem is zavar kissé. Sok régi tévhit igen makacs.

2014. okt. 22. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Heti 1x viszont érdemes, mert 14-15 órás éhezés után a sejtek hirtelen regenerálódni kezdenek.

:D

hirtelen, igen, elkezdik

2014. okt. 22. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Husika, akkor menjél orvosira kis sejtbiológiára :*
2014. okt. 22. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Pontosan így élek, amit a 2. írt és 38 éves vagyok. sovány/nő :-)
2014. okt. 22. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 én mennék, de elzavarnának szerintem
2014. okt. 22. 15:18
 10/12 A kérdező kommentje:
:DDDD
2014. okt. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!