Ab Tronic hasznalt e már valakinek?
Szeretnek venni eggyet de mi van ha nem jo semmire? Nem szeretnem kidobni a penzt az ablakon, de nekem tenyleg egy ilyen kellene. Akkora a hasam hogy mikor meghiztam ennyire azt hittek h terhes vagyok, most h par honap eltelt most lassak h tenyleg nem vagyok az, hanem ennyire a hasamra szedtem a kilokat, pedig nem szedek fogamzasgatlot! A fenekemen es a combomon meg jo sok narancsbor van.
Probaltam tornazni, dietazni, de semmi nem valt be. Jon majd 5-6 honap mulva a furdoruhas korszak, igy nem nezhetek ki, plana ha epp jot ettem, akkor legalabb mint egy 5 hos terhes no ugy nezek ki :(
18/L

Nekem is van .Én nem bántam meg,hogy megvettem,karcsúsodtam tőle a hasamon 5 centivel.(augusztus óta).Kb 3-4 szer használom naponta,nekem nagyon kellemes érzés,ahogy birizgálja a hasamat.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!