Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hete itthon fekszek és...

Dóri_99 kérdése:

1 hete itthon fekszek és ezeket eszem általában,1-2kg feljöhet tőle?

Figyelt kérdés
Betegség miadt itthon vagyok (hasmenés,erös gyomor fájdalom) eleinte nem birtam enni semmit de most hogy jövök kifelé belöle zabálookkk :S reggelire majdnem egy zacsko györiédes t.k. keksz teában áztatva, 1 banán, turo rudi. késöbb lecsuszik még egy banán és t.rudi. Ebédre most párolt csirkemel zöldséges rizsel késöbb még egy banán meg turo rudi... tudom hogy a banán nem éppen jo kalorák szempotbol de kg számra hozták nekem a banánt(hasmenés miadt ) és most meg nem birok le állni vele úgy szeretem :s na meg a turo rudit is..
2014. okt. 2. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
És ez már meg van 1500 kcal , de még most is ennék valami gyümit ,kekszet . Több napon keresztülez ment keksz,banán ,rudi , keksz , valami rendes kaja(husleves,föttkrumpli, csirkemell zöldség meg ilyen gyomor bajos kaják) ja és a sok tea (néha egy kevés mézzet is rakok bele)
2014. okt. 2. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:

hosszú távon híznál, de gondolom csak átmeneti ez az állapot

gyümölcsöt pedig nem szabad mással együtt enni, főleg nem ebéd után

"A gyümölcsöket magukban, vagy más gyümölcsökkel együtt kell enni, üres gyomorra. Ha a gyümölcsöket más étkezéshez közel, vagy pont egy nagyobb étkezés után eszed, más ételekkel együtt, túl sok ideig fog a gyomrodban maradni a többi étellel, rothadásnak és erjedésnek indul a belekben. Ha emésztési zavaraid vannak, ég a gyomrod, böfögsz vagy más emésztési rendellenességet tapasztalsz, és az ételt okolod érte – lehet, hogy az ételek összetétele miatt van, a gyümölcs erjedése a rossz gyomorérzet okozója. Ha erre nem figyelsz, más egészségügyi problémákhoz is vezethet, ami az emésztés időtartamával függ össze."

2014. okt. 2. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Te unalmadban eszel, és az nem egészséges! Gyógyulj meg, és térj vissza a normál étkezéshez!
2014. okt. 2. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:

ohh erröl a gyümölcs evésröl nem is tudtam ..

igen elégé unatkozok.. Köszönöm a válaszotokat !:)

2014. okt. 2. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Beteg voltál és koplaltál, most visszatölt a szervezeted.
2014. okt. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!