1000-szer leírtam, nem baj egyszer még belefér. MEG KELL TANULNI TÁPLÁLKOZNI!!!! Hogy mi, hogyan működik! Mi miért kell a szervezetnek!!! Fehérjék, szénhidrátok zsírok! Komolyan ezt a sok belinkelt f@szságot... hozzáértőként olvasni egy elmebaj.
Olyan ez, mintha egy analfabéta forgatná a könyvet, és hümmögne össze-vissza, folyatná rá a nyálát, meg kitépkedné a lapokat, fejjel lefelé tartaná, és közben mindvégig kérdezgetné, hogy: "ÍGY JÓ?" Nem bazeg nagyon nem jó, mert előbb meg kell tanulni olvasni!!! De sokan itt nem akarnak megtanulni, helyette inkább elhiszik a többi analfabétának, hogy azok már tudnak. Lövöldöztök vaktában ezekkel az idióta fogyókúrákkal...
A lap közepétől kék betűvel kezdődik, hogy "étrend" Onnantól olvasd a dolgokat, és tudd meg mi mért van. Ha erre nem veszed a fáradtságot, akkor egy életen át ki leszel szolgáltatva a degenerált magazinok még idiótább ötleteinek...
Hajrá..
Hát figyelj, azt a kétszersültet tojással ebédre felejtsd el, helyette egyél normális diétás ebédet:
Pl:
Köretnek: pl rizst, rizibizit, barnarizst vagy párolt zöldséget
Hozzá: csirkét, pulykahusit, csirkemájat vagy halat
Mellé: uborkát, paradicsomot, fejessalátát
Ezeket felváltva edd napi 1 tányérral, max 2 szelet husival.
És ha azt akarod, hogy soknak tűnjön, akkor edd lassan kis villával.
Meg ehetsz paradicsomlevest, csirkehúslevest, de tésztát ne sokat mer az hízlal.
Rántást se egyél és semmilyen fehér búza liszből készült dolgot, pl zsömlét max napi 1-et, de kenyeret inkább ne.
Én így élek már kb 5 éve, egészségesen és vékonyan.
Persze néha becsúszik egy-egy finomság is :)
Sajtot, tojást, tejfölt, majonézt, vajat, lisztet nem eszek. Olajat szoktam, mármint olajban sütöm a húst, gyorsan, hogy ne szívja be, vagy rácson sütöm flekken, de disznó húst nem eszek :)
Ennyi.
Ha ettől nem fogysz le, akkor semmitől.
hja és sültkrumplit se egyél.
ha kell akkor inkább főzve, de ne sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!