Mit egyen a Mconald's-ban aki fogyózik de nem salátát skar rendelni?
vagy pl meghámozhatod a rántott dolgokat. De amúgy tényleg szemét kaja:) Bocsi, nem tudtam kihagyni.
Viszont, szerintem a sikeres fogyókúra titka az, hogy hosszú távon is kivitelezhető, szóval ne vonj meg magadtól örökre dolgokat, ha szereted a mekis kaját, akkor egyél, max, a következő két hétben nem mész be mekibe.
Ém szívből utálom a mekis kaját de a kedvedért átgondoltam a dolgot... :))
Nem olyan gáz az, ha nem a hamburger-krumpli-kóla combot eszed.
Ha több lenne benne a saláta, zöldség, nem is lenne szemét kaja :) (a táplálkozási szakemberek mondják, nem csak én)
Szerintem bármit ehetsz alkalom adtán az ottaniból, csak ne lakj jól vele! Tudom ez viccesen hangzik de ez a kulcs.
Egy kis adag valami vagy egy hamburger nem fogja tönkretenni a fogyókúrádat vagy az elért eredményt.
De a mekis kaja úgy van kitalálva, hogy legalább 3 féle dolgot kell venned, hogy átmenetileg jól lakj. (önmagában egyik sem drága, együtt azonban több mint egy rendes étkezés normálisabb helyen)
Ha ez elég neked (a néha-néha egyféléből egy kicsi) akkor ehetsz bármit. Akár édességet is.
Szia!
Ha komolyan fogyózni akarsz ne ott egyél!Sajna nagyon hizlalnak az ottani kaják :-( Szokj le róluk.Tudom hogy nehéz de a te érdeked. Pl: 3 sajtburit szoktál megenni 1 nagy krumplival meg colával Elsőnap .2 sajtburi közepes krumpli light cola, Második nap 1 sajtburi 1sali kis krumpli light cola Harmadiknap: nincs sajtburi 1 sali nincs krumpli light cola meg vmi rántott husi. és a Te 4. napodtól kezdődik meg a választott fogyókúra 1. napja.
Remélem sikerülni fogy sok szerencsét.Am. fogyi közbe is ehetsz de akk csak 1 sajtburi kiskrumpli és light cola. de akkor utána nem ehetsz megit mekis kajcsit 2-3 hétig.
Ez egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!