Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyen a Mconald's-ban aki...

Mit egyen a Mconald's-ban aki fogyózik de nem salátát skar rendelni?

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan választ hogy a meki szemét és felejtsd el stb...
2008. aug. 9. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Mc Chicken, Mc Fish szerintem ezek egy fogyókúrázónak is jók.
2008. aug. 9. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

vagy pl meghámozhatod a rántott dolgokat. De amúgy tényleg szemét kaja:) Bocsi, nem tudtam kihagyni.

Viszont, szerintem a sikeres fogyókúra titka az, hogy hosszú távon is kivitelezhető, szóval ne vonj meg magadtól örökre dolgokat, ha szereted a mekis kaját, akkor egyél, max, a következő két hétben nem mész be mekibe.

2008. aug. 9. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Nuggets, garnélarák (mondjuk az nincs mindig). 1 db sajtburger 300 kalória, néha, okosan az is belefér, szerintem. És, igen, a Meki szemét, de sajnos én is IMÁDOM!!!!
2008. aug. 9. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Az első válazoló miért lett lepontozva?
2008. aug. 9. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Én is mcchikent szoktam enni, vagy max egy db sajtburi (de amúgy bármit kérhetsz és amit úgy gondolod hogy hízlal, azt egyszerűen mondod a rendelésnél, hogy ne tegyék bele! pl h ketchupot hagyják ki, vagy hasonlók..)...persze egyik sem ajánlott fogyókúra alatt, de ha fokozatosan leszoksz azokról amiket nem szabad enned, meg csökkentesz a mennyiségen akkor előbb útóbb hozzászokik a szervezeted h ennyi is elég neki. Ha tartós eredményt akarsz akkor sajna tényleg el kell felejtened ezeket a kajcsikat.
2008. aug. 9. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
nem akarlak bántani, tényleg. de ha fogyózol, akkor miért ott eszel? rengeteg más értékes, magasabb tápanyagtartalmú dolog van, ami még olcsóbb is...
2008. aug. 9. 23:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Kicsit unom már hogy rengetegen nem a kérdésre válaszolnak. Itt most pont az utolsónak címzem ezt. Azt hiszed ezeket magamtól nem tudom? Mellesleg külön kiírtam hogy ilyen jellegű választ nem kérek. És nyilván nem mindig ott fogok enni. Sőt! De attól ogy kéthetente egyszer megeszek ott vmit mert épp jólesik attó még nem hízom vissza amit leídtam. Csak tanácsot akartam kérni.
2008. aug. 10. 00:49
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Ém szívből utálom a mekis kaját de a kedvedért átgondoltam a dolgot... :))

Nem olyan gáz az, ha nem a hamburger-krumpli-kóla combot eszed.

Ha több lenne benne a saláta, zöldség, nem is lenne szemét kaja :) (a táplálkozási szakemberek mondják, nem csak én)

Szerintem bármit ehetsz alkalom adtán az ottaniból, csak ne lakj jól vele! Tudom ez viccesen hangzik de ez a kulcs.

Egy kis adag valami vagy egy hamburger nem fogja tönkretenni a fogyókúrádat vagy az elért eredményt.

De a mekis kaja úgy van kitalálva, hogy legalább 3 féle dolgot kell venned, hogy átmenetileg jól lakj. (önmagában egyik sem drága, együtt azonban több mint egy rendes étkezés normálisabb helyen)

Ha ez elég neked (a néha-néha egyféléből egy kicsi) akkor ehetsz bármit. Akár édességet is.

2008. aug. 10. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Ha komolyan fogyózni akarsz ne ott egyél!Sajna nagyon hizlalnak az ottani kaják :-( Szokj le róluk.Tudom hogy nehéz de a te érdeked. Pl: 3 sajtburit szoktál megenni 1 nagy krumplival meg colával Elsőnap .2 sajtburi közepes krumpli light cola, Második nap 1 sajtburi 1sali kis krumpli light cola Harmadiknap: nincs sajtburi 1 sali nincs krumpli light cola meg vmi rántott husi. és a Te 4. napodtól kezdődik meg a választott fogyókúra 1. napja.

Remélem sikerülni fogy sok szerencsét.Am. fogyi közbe is ehetsz de akk csak 1 sajtburi kiskrumpli és light cola. de akkor utána nem ehetsz megit mekis kajcsit 2-3 hétig.

Ez egy tipp.

2008. aug. 10. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
egy fél happy meal hamburgert
2008. aug. 10. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!