Felidegesít a mérlegem! Mit tegyek?
Hétfő után ma már nem birtam ki, így megmértem magam, hány kg lehetek. Hétfőn 108,1 voltam. Most ráálltam, először 107,3, utána 108,0 többször is, majd még 109,8-at is mutatott. Remélem a 107,3 a valós! Ici-pici igazításokat végeztem csak a mérlegen, lényegében ugyanott mértem mindegyik eredményt, pár másodperces különbségekkel. Kiakaszt már nagyon!!!
(20+/F)
Nekem mechanikus mérlegem van, az se pontos. Bár az csak elsőre mér többet, utána ha 6-szor nézem, közel ugyanannyit és kevesebbet. Így azért ad valami támpontot.
De tényleg megcsinálhatod, hogy nagyon ritkán méred magad. Úgyis türelmesnek kell lenned, hacsak nem vagy kivételesen magas és/vagy izmos, pici felesleggel...
Ha jó is egy mérleg, 1-2 kiló semmit nem jelent, annyit ingadozik a testsúly. Nem tudod megállapítani, hogy most mondjuk 1 hét alatt fogytál-e...
Én gyakran mérem magam, ha eszembe jut (nem szokott :D), de engem nem zavar. Néha demotivál, de túl jó, életmódszerű a táplálkozásom, hiába akarnék lázadóan jókat enni, hisz eleve jókat eszem. Ez azért segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!