Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm vagyok-es 55 kg es...

167 cm vagyok-es 55 kg es elegge nagyon a combjaim meg egy kicsit a hasam. Le szeretnék fogyni. Mit tehetnek? Es mennyi ido kene?

Figyelt kérdés
valyon kover vagyok? 167 cm vagyok-es 55 kg,,,,,es elegge nagyon a combjaim meg gey kicsit a hasam...azt mdonjak h egyaltalan nem nagy meg h szep a testem de en nem erzsem ugy....le szeretnek fogyni..hogyan tegyem ezt meg....ugy ertem inkabb etkezes modom...mit ehetnek h lefogyakk...lehet mas is persze
2008. aug. 6. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Jééézusom! Dehogy vay kövér!!!! Én még azt mondanám, hogy sovány is vagy...
2008. aug. 7. 00:22
 2/7 anonim válasza:
egyáltalán nemvagy kövér lányoknál még jólis áll egy kis has ,egy minimális:) csak beképzeled magadnak sztem de nyugi ha a többiek szerint szép vagy akkor biztos ugy van;)
2008. aug. 7. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehogy fogyókúrázni kezdj, azzal rontottam el én is, 55 voltam és 45 kg lettem de mellem szinte nem is maradt... nem éri meg ha még fiatal vagy.
2008. aug. 7. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont ideális :) Nem kell ezen mit fogyni... lehet, hogy valahova kicsit több rakódott le az 55-ből. Egy kis tornával alakíthatsz rajta. Ennél többet neked nem kell. :)
2008. aug. 7. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogyni kell, hanem nagyon komoly alakformálást kell végezni. Én 170 cm vagyok, 60 kg és mindenem teljesen arányos és feszes a tornának köszönhetően. De sztem ez azért alkati kérdés is.

Petranova

2008. aug. 7. 14:54
 6/7 anonim válasza:
100%
Hallod én 158 cm vagyok és 56 kg és teljesen megvagyok elégedve magammal! Vagy lehet h rossz a tükrtünk :S :S :S és semmiképp nem akarok fogyni csak edzek és izmosítok
2008. aug. 7. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A két utolsó válaszolónál van a pirospont!

Kilóra nem vagy kövér, de ettől függetlenül lehetséges, hogy a tükör mást mutat. A testkompozíciódon, izom/zsír arányodon kiellene változtatnod. Az se lenne baj ha pár kilót fölszednél, csak NE zsírból, hanem izomból.

Az izomszövet nehezebb, mint a zsír de az adja a test formáját. A zsíros test alaktalan, visszataszító, akkor is ha az illető nem túlsúlyos. Azonkívül egészségtelen, sok méreganyagot tárol, megterheli a szívet, érrendszert (koleszterin) és csak felesleges teher. Ezzel szemben akinek nagyobb az izomtömege, az nehezebben raktározza el a zsírt, több energiát éget, energikusabb, egészségesebb, gyorsabb az anyagcseréje, tehát kevésbé hajlamos az elhízásra.

Ha számít Neked az egészséged, akkor ez irányban próbálj változtatni az életmódodon, a mérleget meg rakd el, csak a helyet foglalja.

2008. aug. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!