167 cm vagyok-es 55 kg es elegge nagyon a combjaim meg egy kicsit a hasam. Le szeretnék fogyni. Mit tehetnek? Es mennyi ido kene?
Nem fogyni kell, hanem nagyon komoly alakformálást kell végezni. Én 170 cm vagyok, 60 kg és mindenem teljesen arányos és feszes a tornának köszönhetően. De sztem ez azért alkati kérdés is.
Petranova
A két utolsó válaszolónál van a pirospont!
Kilóra nem vagy kövér, de ettől függetlenül lehetséges, hogy a tükör mást mutat. A testkompozíciódon, izom/zsír arányodon kiellene változtatnod. Az se lenne baj ha pár kilót fölszednél, csak NE zsírból, hanem izomból.
Az izomszövet nehezebb, mint a zsír de az adja a test formáját. A zsíros test alaktalan, visszataszító, akkor is ha az illető nem túlsúlyos. Azonkívül egészségtelen, sok méreganyagot tárol, megterheli a szívet, érrendszert (koleszterin) és csak felesleges teher. Ezzel szemben akinek nagyobb az izomtömege, az nehezebben raktározza el a zsírt, több energiát éget, energikusabb, egészségesebb, gyorsabb az anyagcseréje, tehát kevésbé hajlamos az elhízásra.
Ha számít Neked az egészséged, akkor ez irányban próbálj változtatni az életmódodon, a mérleget meg rakd el, csak a helyet foglalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!