Szerintetek mit csináljak? Hogy sikerülhetne? : )
Szia!
Pontosan mennyitől szeretnél megszabadulni?
Nagyon jól lehet fogyni az úgynevezett lúgosító diétával.
És az öt hónap alatt egyszer vagy kétszer iktass be egy méregtelenítő kúrát. Először csak 3 naposat, a következő alkalommal pedig akár 5 naposat is. De fontos, hogy ne hirtelen kezdj el csak folyadékozni, inkább legyen, 1-2 bevezető és 1-2 levezető napod. Emellett pedig (tudom elcsépelt, de beválik) mozogj valamit. Ha van lehetőséged, ajánlom az úszást: nekem bevált, és ott a súlyod sem fog hátráltatni. Valamint Rubint Réka húszperceseit ajánlom, amiben van 20 perc has, 20 perc comb és 20 perc fenék :D Vagy akár futhatsz is, de mindenképpen normális cipőben, erre érdemes áldozni. Hogy a futás még hatékonyabb legyen, betekerheted a derekad, illetve a combjaid celofánnal, de amint végeztél az edzésel, távolítds el, és zuhanyozz le. Langyos vízzel kezdd, szappan vagy tusfürdő (amelyiket jobban szereti a bőröd), aztán hideg-meleg (de nem forró) váltózuhany. Mindemellett igyál sokat, ásványvízet, gyógyteát (de ne feketetea) ízesítés nélkül (szerintem egy-kettő egész finom). Néha beiktathatsz "hashajtós" napot. De ne guttalaxot meg mindenféle vegyi baromságot használj, hanem ajánlom a szűztea kapszulát (2őt lefekvés előtt kell bevenni és másnap jó lesz), vagy a mályvateát. Igaz mindegyik okozhat hasi görcsöt, de szerintem még elviselhető. Az első hetekben lehet hirtelen fogsz fogyni (mondjuk 4-5) kilót is, és a súlyod csökkenésével ez kicsit lelassul. De ne szigoríts a diétán, ez természetes, hogy ha kevesebb a testzsírszázalékod, idővel kevesebb megy le. (úgy heti 1-2 kiló max). Hogy az esetlegesen kieső vitaminokat és ásványi anyagokat pótold, mindenképpen ajánlott ilyen készítményeket szedni: pl. vas, kombinált multivitaminok nyomelemekkel, és legalább napi 1000mg c vitamin (de inkább tabis legyen, mert a rágótablettát televágják cukorral :S).És ha sikerült elérned a célod, akkor is csak fokozatosan térj vissza a rendes étrendedre. Próbáld meg betartani a napi kis étkezéseket, és a sportot ne hagyd teljesen abba :d
Amúgy hány kg vagy?
(Első vagyok)
Sokat küzdöttem, úgyhogy sok tapasztalat, meg persze sportmániás is vagyok :D Sok diétát kipróbáltam de ezen kívül egyik sem vált be. És itt nem kell éhezni. Én is próbáltam az éhezős típust, de az szörnyű volt. Kb. 600 -700 kcal-t fogyasztottam naponta, meg kb 6-8 liter vizet, de szinte semmire nem volt energiám, ráadásul az első héten lement 3,5 kg, utána meg amint abbahagytam visszajött 5... Aztán megtaláltam ezt a diétát és segített.
Amúgy 19/L
Első válaszoló! Hány cm és kg voltál mikor elkezdted és most mennyi vagy?
Leírnád egy nap az étkezésedet? Tehát, h mikor mit eszel? Légyszi! :)
Én is 19/L
(előző és első)
Valamiért lehagyta: akkor 172/68, most 58. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!