Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így hamar le...

Szerintetek így hamar le tudok fogyni min.10 kg-t?

Figyelt kérdés

14 éves, 168 cm magas, 71 kg vagyok.

Reggelire : általában joghurt, alma

Tízóraira : alma

Ebédre : amit a suliban adnak ebédre, persze odafigyelek hogy miből mennyit egyek

4 órakkor pedig 1-2 szelet puffasztottrizs

Igyekszem naponta 1000 kcal-t enni, mivel az jött ki a kalkulátoron!

Minden nap csinálok 40 perc, Rubint Réka napi 20 perc-et.

+ 3x van egy héten tesióránk.

Szerintetek kitartó munkával hamar elérem a célt ? (-10kg)

2010. jan. 14. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az az 1000 kcal azt jelenti, hogy minimum szükséglet, h éppen ne ess össze. 1400-1500 biztos h kell, főleg ha még rékázol is, tesizel is, különben egyszer elájulsz.
2010. jan. 14. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
14 évesen a tested még fejlődik, olyan tápanyagokat vonsz meg magadtól, amit nem lenne szabad. Ha ezt csinálod, baj lesz belőle. Inkább iratkozz be valamilyen sportra, és egyél MINDENT, de keveset. És rengeteget mozogj.
2010. jan. 14. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval. ne vonj el magadtól semmit, csak kevesebbet egyél és töbet mozogj! sok sikert!
2010. jan. 14. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha szar a genetikája, akkor hiába mondjátok neki, hogy egyen bármit, kövér marad.

Diétázz szakszerűen, a fontos tápanyagokat ne vond meg magadtól és kizárólag tiszta ételekből vidd be őket. Nem fogsz zsírból fogyni, ha a sulis ebédet (tele szar szénhidráttal és rossz zsírral) minden nap eszed.

Röviden, tömören a válaszom: nem

2010. jan. 14. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora hülyeség, ilyen nincs, h szar genetika! Hagyjuk már ezt a dumát, hogy xy azért nem tud lefogyni, mert ilyen a genetikája. Van hormonzavar, pajzsmirigy betegségek, de mindezek mellett is le lehet fogyni... Persze könnyebb arra fogni, hogy beteg vagyok, mint h normálisan egyen az ember és mozogjon. Anyukám egész életébe mindig arra fogta a kövérségét, hogy pajzsmirigy beteg. Majd egyszer betelt a pohár, és megmondtam neki, hogy ha este nem szalonnázna, biztos kevesebb lenne. Nagyon megsértődött, de mondtam, hogy nem bántásból, hanem az egészsége féltéséből mondtam ezt. Azóta változtatott, segítettem, vele együtt csináltam, és lám, letudott fogyni. Ehhez az kellett, hogy naponta-két naponta eljártunk sétálni egy órát (futni nem tud szegénykém), és több zöldséget-gyümölcsöt ettünk, áttértünk az ásványvízre, zöldteára. Meglehet csinálni, csak nagyon kell akarni és ne azonnal várjuk a változást, hanem min. egy-két hónapot adjunk neki.
2010. jan. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!