Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Update szerint a narancs...

Update szerint a narancs melyik kódba tartozik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
2-es kód,két könyv is ezt írja
2010. jan. 14. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
A hízó kódba :) Egyébkénz az Update egy nagy hülyeség.
2010. jan. 14. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Annyi őrültséget kitalálnak. Én is írhatnék diétás tanácsokat bárkinek, összevissza, nem attól fogyna le, hanem attól, hogy elhiszi végre hogy le fog fogyni, nem hagyja el az akaratereje az optimista hozzáállása miatt, és befejezi a zabálást, esetleg még mozogni is elkezd.

Update...naná, hát Rékácska miből kapna karácsonyra új műanyag melleket?

2010. jan. 14. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hát biztosan nem abból, hogy megkérdezte én meg leírtam, hogy 2-es kód.A boltos sem Rékécskénak adja a pénzt, mert Ő narancsot akar enni.Egyébként meg mindenki higyjen abban amiben akar.Én 30 kg-ot adtam le vele, úgy, hogy nem hittem, hogy ez be fog válni .
2010. jan. 14. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Hát a narancstól nem a Rékácska melle fog nőni, hanem ezek szerint az én seggem :D

2010. jan. 14. 11:54
 6/9 Vadmeggy ***** válasza:
30%
A narancs 90%-a víz... A víz hízlal! Ne igyatok több vizet! :)Grat Norbi
2010. jan. 14. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! A narancstól csak akkor fog hizni a segged ha estefelé eszed ...ugyanis minden gyümölcs szénhidrát,ami Norbival vagy anélkül a délelőtti órákban javasolt!Délelőtt szénhidrát és délután 2 után fehérje. Nem hülyeség!!! Aki meg nem hisz benne és szapulja, az vagy 100 kiló feletti és nincs kitartása végig csinálni a diétát, vagy 50 kilós és bármit ehet. Én közel 100 kilóról indultam és nagyon jól haladok ezzel a módszerrel. A kitartás és az akaraterő pedig biztosan kell minden módszerhez. Tehát a lényeg, MIT MIKOR és MENNYIT.
2010. jan. 14. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a második válaszolótól, na meg az állandó kötekedőktől kérdezném, hogy mit keresnek a fogyókúrás kérdéseknél, ha csak offolni tudnak?

Miért nem mennek inkább okos hízlaló recepteket osztogatni.

De tényleg......

A válaszra annyit, hogy én imádom a narancsot, (amikor terhes voltam napi 1 kg lecsúszott) és nagyon nehéz megállnom, főleg amikor a férjem fini édes narancsot hoz haza, de általában délelőtt eszek belőle.

2010. jan. 15. 19:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor csak délelött eszem majd narancsot
2010. jan. 16. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!