Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keves az onbizalmam mit tehetnek?

Keves az onbizalmam mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy az evek alatt elegge elhiztam 170 cm vagyok es 75 kg korul vagyok most. Neha a csaladom is megemliti.Teljesen magam alatt vagyok masok akiknek felesleguk van hogy fogadjak el magukat? Hiaba fogyozom nem mennek le a kilok.
2014. aug. 12. 19:28
 1/9 anonim válasza:

Most önbizalmat akarsz vagy lefogyni? Ez két külön cél.

önbizalomfejlesztés--->új dolgokban megmérettetni magad

Ha lefogyni, akkor milyen súly a célod? És milyen alak? Mit jelent most nálad a fogyózás? Vajon helyesen étkezel? Örömteli mozgásos tevékenységeket végzel?

2014. aug. 12. 19:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem helyesen étkezem de néha már unom főleg hogy látom hogy nem megy le egy kiló sem.
2014. aug. 12. 21:05
 3/9 anonim válasza:
Szerintem barátkozz többet és próbáld elfogadni magad ne akarj a sorba állni azok mellé akik úgy akarnak kinézni mint a divat bemutatón .. Ha még igy se érzed jól magad akkor fogyózz vagy sportolj valamit
2014. aug. 12. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok en csontkollekcio lenni de 7kg minusznak orulnek.
2014. aug. 12. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

"Szerintem helyesen étkezem"

Nyilvánvalóan nem, ha egyszer jó 10 kilónyi túlsúlyod van. Ha nem változtatsz, ez csak egyre gyarapodni fog.

2014. aug. 12. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tartod az étrendet,vagy sza-r az étrended és csak te hiszed hogy jó,mert hazudsz önmagadnak,vagy nincsen meg a hozzáértésed hozzá.

az önbizalom meg nem attól lesz,hogy megsimogatjuk a fejed itt virtuálisan,különben sem vagy te kutya.

az önbizalom a sikeresen végrehajtott tettekből épül fel és a hozzáértés a rutin ad neki alapot.

úgyhogy ne nyavajog itt,hanem kapd össze magad,ha változni akarsz,normális étrendet egyél és edz tisztességesen.

2014. aug. 12. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os faj valamid? Ki kerte hogy dicserjen valaki? Olyan emberek tanacsat kertem akik ilyen helyzetben vannak vagy voltak mint en.
2014. aug. 13. 07:23
 8/9 anonim válasza:

1-es vagyok.

Szerintem az étkezés arra is való, hogy élvezzük. Az régen rossz, ha unod azt, amit eszel. Sanyargatni ne sanyargasd magad. Én a problémát a motivációban látom. Azért kéne megfelelően étkezni, hogy egészségesebben érezd magad, a szervezetednek jobb legyen nem pedig, hogy lefogyj.

Tehát én pl figyelni szoktam a szervezetemre, és 'megmondja', hogy mi esne jól neki. Van, hogy 3 tükörtojás zsírban sütve kovászos uborkával, de volt, hogy húst nem kívántam 3 hétig. Persze figyelni kell a pénztárcára is. A piacra is érdemes kimenni, és ha megtetszik egy zöldségféle akkor csinálj abból valamit.

Mozgás: Azt javaslom próbálj ki több mindent. Futás, evezés, csapatsport, tánc, heti túrázás, zumba, görkorcsolya, jóga. És csakis azt műveld amit élvezel.

Anyukám pl akkor fogyott sokat, mikor rendszeresen futni vitte a kutyát. (gondolom tudatlanul is zsírégető mozgást végzett)

Összegezve az eddigieket: én inspiráltan állok az étkezéshez, mozgáshoz, és nem csalódtam.

Amit biztos nem tennék: kínozni magam különböző fitnessguruk fogyi-videóival. Mert már attól is ideges leszek, ha bekapcsolom.

De mindenki más, és más módszerek vezetnek eredményre nála.

2014. aug. 13. 11:21
 9/9 anonim válasza:

Néha a normál, megszokott étkezés mellett is felszaladhatnak kilók. Kissé kevesebb mozgás, stresszes élet, hormonváltozás, a kor előrehaladtával pedig csökken az anyagcsere gyorsasága is.

Azért túlsúlyos nem vagy, nem írtad hány éves vagy de a heti rendszeres mozgást soha nem késő beépíteni az életünkbe. Heti két futás, egy másfajta edzés, kis odafigyelés az étkezésre és le is megy ez a pár kiló egy év alatt! Ha drasztikusabban akarsz leadni 7 kg-ot, mondjuk 2,5 hónap alatt: akkor heti 3 intervall.futás, és plusz egy edzés (kondi, vagy spinning, vagy bármi). Napi 1200 kcal tartása- de ezt csak akkor tudom megmondani pontosan ha azt is megírod hogy mit dolgozol.

A te kitartásodon, és akaraterődön múlik.

2014. aug. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!