A napraforgó olaj, vagy a kukorica olaj hizlal kevésbé?
hát jah.
a szilikonos muffin sütőben simán megvan a fasírt minden zsiradék nélkül,mert nem tapad le.
a kérdésednél inkább élettani dolgok a jelentősek,mert a zsírra nagyon is szükség van,a szénhidrát a gabona a mumus.
élettani szempontból a kukába dobjad mind a két terméket,mert hosszútávon kártékonyak az emberi szervezetre.
kókusz zsírt,vagy állati zsírt használj.
és a kalória plusz ami hizlal.
Nem főzéshez akarom felhasználni, éppen az a baj, hogy most pár napig nem nagyon van lehetőségem főzni magamnak... Arra gondoltam, hogy veszek olyan konzervet, amiben van valami hal + zöldségek összekeverve, ami nem hangzik olyan rosszul, csak mindegyikben van olaj... :S Gondoltam, ha ilyet veszek, akkor legalább olyat választok, ami a legkisebb kárt csinálja :D
Esetleg ha tudnátok mondani valami olyan ételt, amit nem kell főzni, ráadásul nem is hizlal, azt nagyon megköszönném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!