Fogyás, életmódváltás során nem egészségesebbnek kéne lennem?
Nos, még most sem vagyok vékony, 162 centimhez 70 kiló vagyok. Viszont voltam 95 kiló is. Aztán elkezdtem egészségesebben enni, alkalmanként sportolni (van, hogy hetekig minden nap, aztán hetekig alig valamit, változó).
Viszont azelőtt soha nem volt semmi bajom, komolyan, orvoshoz se jártam soha. Azóta viszont ez megváltozott. Addig a migrént hírből sem ismertem, azóta viszont elég rendszeresen megtalál. Kórházban is voltam idén (gyulladás miatt), mivel az alapból amúgy egyáltalán nem veszélyes betegség rajtam nagyon gyorsan terjedt, és 'romlott'. A vérnyomásom nagyjából rendben van, de elég fázós lettem, és a kezem is sokszor hideg. Nem nagyon bírok hosszú ideig egy helyben állni (pl. ünnepségeken), és gyakrabban van hányingerem is. Minden menstruációm során nagyon fáj a derekam, pedig eddig szinte meg sem éreztem. Ezenkívül a bőrömön minden meglátszik (napfoltok, szeplők), amik eddig nem.
Én ezt nem igazán értem, mivel azt hittem, hogy ha egészségesebben élek, én is egészségesebb leszek, de én nem így tapasztalom magamon.. Vagy ez mind csak véletlen lenne?
Az egészségesebb alatt azt értem, hogy igyekszem sok zöldséget, gyümölcsöt és sok natúr csirkemellett enni. Délelőttönként eszek teljes kirölésű kenyeret. Ezenkívül szoktam még túrótm tojást, néha sajtot vagy tejet inni. (Kérlek senki nekezdje el mondogatni, hogy emkkora sz*r a tej)
Nem fogok haziudni, van hogy lecsúszik egy csoki vagy péksüti, de már nem az ilyen kaják teszik ki az étkezéseim nagy részét.
Én nem tudok rólam hogy vitaminhiányom lenne, vagy lett volna. :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!