Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Most mit válasszak?

LÁNYOK! Most mit válasszak?

Figyelt kérdés

Van rajtam egy kis súlyfelesleg, nem sok de van.

Most 2 lehetőség közül választhatok.

1. kigyúrom magam (nem annyira durván, csak hogy nagy darab maradjak, de mégsem kövér)

2. lefogyok és vékony leszek

légyszi a korotokat is :)

köszi

2010. jan. 13. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
hát jah... eléggé elkanyarodtunk. osztom az előttem lévő a témához szóló gondolatmenetét. ha cigányok közt a normális utat választod akkor ezzel ne törődj. edzél 1 picit az erőnlétért esetleg próbálj ki valami diétát amivel helyrepofozod az anyagcserédet és a kis edzés mellett leadod a +súlyt és erőnlétre teszel szert. ha viszont elkezdesz gyúrni akkor a kinézetre hajtasz és a gizdulásra mint előtted már olysok cigány. remélem a jó utat választod
2010. jan. 13. 09:27
 42/62 anonim ***** válasza:
8.51-es vagyok! Ne veszekedjetek már!! Emberek vagyunk!!! És nem úgy néz ki a dolog, hogy a romák elhúznak az országból!! Akkor meg mit veszekszünk? Én nem akarok meghalni az örökös magyar-roma harc miatt! De amúgy ti sem szeretitek a magyarokat! Bennetek is lehetne több emberség!! Jahh: és akkor is Gyúúúúúúrj!! :-D
2010. jan. 13. 09:33
 43/62 anonim ***** válasza:
a téma már le van zárva. a te felfogásod jó lenne csak kishiján megvalósíthatatlan mind2 fél miatt
2010. jan. 13. 09:36
 44/62 anonim válasza:
54%

2-3 válasz érkezett a kérdésre, a többi pedig előítéletektől nem mentes eszmecsere, csak azért, mert egy cigány nemzetiségű mert írni...

A kérdésre válaszolva pedig szerintem is az arany középút lenne a te alakodhoz az ideális.

2010. jan. 13. 10:15
 45/62 anonim válasza:
igaz fiú vagyok, de a lefogyás csak pár hónapba telik, a kigyúrás, meg PÁR ÉVBE!
2010. jan. 13. 10:16
 46/62 anonim ***** válasza:

10:16 ez nagyon nagyon nagy baromság... tesóm 1évig gyúrt előtte nagyon nyüzüge volt és 1 év után a 40 ből 6odik lett (rá 1 hétre 5.) a fekvenyomó versenyen és akkora a karja mint a combom :D semmi egészségtelent nem szedett ! semmi f

*szságot... csak komolyan kell gondolni ....

2010. jan. 13. 10:27
 47/62 anonim válasza:
100%

Ha finoman, és nőiesen akarom megfogalmazni, akkor azt mondanám, hogy nem igazán csípem a cigókat.

DE!

Ha ennek a kérdésnek az írója meg a képe nem kamu, akkor a füllbevalótól meg a kicsit "rajos" megjelenésén kívül nagy baj nincs. Legalábbis a hozzászólásaiból lejön, hogy ennek az oldalnak a látogatóinak a 90%-ánál több agya van. Cigó-cigó, nem szeretjük őket, de ha mindnek lenne ennyi esze, mint a kérdezőnek, akkor lehet nem lenne velük baj. Uff

2010. jan. 13. 11:11
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenek vagytok! Mindenki csak szidja és azt se tudjátok kicsoda ő. Nekem volt az osztályomban, még középiskolában egy roma. És jó fej, rendes, okos intelligens volt ő is akárcsak a szülei. Megismerkedtünk a baráti társaságával egy idő után, és mindenki roma volt, és mindegyik pont ugyan olyan kedves, szeretni való. Igen én is ismerem azt a fajtát amiről mindenki beszél, nem is kell messzire mennem, mert az utcámba is pont a nem kedveltek laknak. De ettől még van annyi eszem, hogy tudjam nem mindenki ilyen. Ó és kedves nagy magyar honfitársaim, jobb ha körül néztek, mert az országot nem a romák lopják hanem a nagy fehér magyarok! Na erről ennyit. (és mielőtt nekem estek, fehér bőröm, szőke hajam és zöld szemem van)

Kérdésre a válasz: kép alapján nem hiszem, hogy bármit kéne csinálnod magaddal. Ha mindenáron szeretnél akkor esetleg gyúrj de csak egy picit, ne vidd túlzásba! A szolizást pedig hagyd abba!

21/N

2010. jan. 13. 11:55
 49/62 anonim ***** válasza:
79%
Hello,nem olvastam végis ezt a veszekedést,így csak a kérdésedre koncentrálok.Szóval szerintem a kép alapján nem tűnsz kövérnek egyáltalán,ha sportolsz,nem is gyúrásra értem hanem bármi másra,pl futás,úszás,stb,már akkor is szép szálkás tested lesz. A kinézettel nincs nagy baj,ne szolizz,és ne hordj ilyen fülcsiket,mert közönséges,amúgy így olyan latin-amerikainak tűnsz. Sajnos ilyen a megítélésetek,lehet te rendes vagy,meg nem követsz el törvénytelenségeket,de ez ilyen,mindenki egyért,egy mindenkiért lakol...Amúgy még csak annyit fűznék hozzá,hogy nem egy félcigány barátnőm,meg ismerősöm volt és van,és semmi baj nincs velük,cigányból is van rendes, és magyarból is vannak ócska,semmi emberek.
2010. jan. 13. 12:03
 50/62 anonim válasza:

helyes vagy:)

szerintem így vagy jó ahogy vagy,de kezdj el gyúrni.:)

2010. jan. 13. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!