A tojásfehérje magába szívja az olajat, ha abban sütöm?
És ha igen, akkor kb. mennyit?
(Ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdezek, de fogalmam sincs róla.)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
hát jah,ott kezdődik,hogy ne használj olajat.
vagy kókuszzsírban,vagy állati zsírban süss.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nálam max. annyit, amennyit aláteszek :)
Tükörtojáshoz (nincs az az isten, hogy én kihagyjam a sárgáját, hisz az a finomabb és lágyabb) sokszor csak a serpenyőben előző alkalomról maradt minimális kis zsírréteget használom, de máskor sem teszek bele fél dekánál többet, de azt sem szívja fel. Ha zsíros rántottafélét akarok, ahhoz zöldség kell, pl. egy csomó hagyma, az már megoldja a dolgot :)
Zsír úgyis kell, ilyen picike mennyiségektől senkinek sem kellene félnie (én más típus vagyok, sok zsírt eszem és ezzel nincs is baj fogyásnál, sőt, csak a szénhidrát legyen alacsonyan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!