Zimány Linda-Dukai Regina hány kg és hány cm?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 22:51
1/11 anonim válasza:
Dukai Regina: 174/57
Zimány Linda: 176cm, de nem írja, h hány kg. :)
3/11 anonim válasza:
Máshol meg azt írják, h Regina 178/50.:( Össze-vissza írnak mindent...
4/11 anonim válasza:
Szia!
Én Linda imádó vagyok, úgy szeretnék olyan testet. Sokat olvastam róla.
176 cm és 56 kg.
5/11 anonim válasza:
Hát nekem fogalmam sincs, de voltam nemrég egy pártin, ahol mindkét hölgy ott volt... Tűsarkúban sincsenek akkorák mint én. 180 vagyok.
170 alatt vannak mindketten, ez tuti :) De hát az újságok már csak ilyenek... Össze-vissza hazudnak mindent :)
6/11 anonim válasza:
Nem nincsenek 170 cm alatt! felett vannak az biztos, mert én voltam egyszer vásárolni ahol találkoztam Horváth Évával és én 170 cm vagyok és ő magasabb volt nálam 2-3 centivel, és a tv-ben is lehet látni, hogy Linda meg a Regina még magasabbak Évánál.
7/11 anonim válasza:
Én láttam Dukai Reginát és sztem olyan 175 tuti van de lehet h 178 is, én am 175 cm vagyok.
8/11 anonim válasza:
énis álltam már Regina mellett és én 168 cm vagyok ő meg egy fél fejjel magasabb volt szóval biztos hogy 170 cm fölött van
9/11 anonim válasza:
100 %-ék hogy mind a ketten 175 fölött vannak pár cm-vel. és 60 kg alatt van a testsúlyúk.
10/11 anonim válasza:
Zimány Linda 100% h nincs 170 felett... Mind magasabbnak és soványabbnak állítja be magát a valóságnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!