A hasambol és minden másból fogytam, de a comb és segg nemmegy Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogyan adjam le? tornázgatok itt ott, általában futok, gyors tempó, állando mozgás, bicaj....de mindenbol leadtam, kgbol is 7 kgt!!!!de a comb mintha vastagodna, izmosodna...hogyan-vagy mit tegyek, hogy fodjak comb és segból? lehetetlen? :/2014. jún. 28. 23:57
2/3 Mi közöd Tőle válasza:
Ez egy korszakalkotó javaslat!
Egyébként hány kiló vagy és hány centi kérdező?
3/3 A kérdező kommentje:
165 cm es 68 kg voltam abbol leadtam 7 kgt tehát ehgyomorra vagyok 61 kg, valamikor 62.... De mindég 55ot voltam bármit ettem, bármenyit, mert volt mozgásom, =s 3 éve elvesztettem a páromat, =s bezárkoztam, sok édességet ettem, és egyáltalán nem mozogtam....13 kg jott rám 1,5 hónap alatt :(
2014. jún. 29. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!