Candida diétában a joghurt tiltólistás vagy sem, hiszen cukros?
Figyelt kérdés
Vagy van olyan joghurt,amiben nincs cukor? Igazából egy olyan oldalt találtam,ahol azt írták,hogy nem lehet joghurtot fogyasztani a diéta során. Ugyan ez van a tojással is,van ahol tiltólistás,van ahol nem. Valaki tudna ebben segíteni eligazításképpen,hogy akkor mit szabad,és mit nem? Van esetleg olyan,aki csinálta már?2014. jún. 28. 23:50
1/2 anonim válasza:
a joghurt ha cukros ha nem tejszármazék,ezért a fogyasztása nem javasolt semmiképp,semmiféle tejes dolognak a sajtot kivéve.
a tojást meg eszi az ember amióta csak létezik,tökéletesen emészthető hasznosítható,az egyik legjobb aminosav profillal rendelkező fehérje.
nincsen olyan diéta amibe a tojás ne férne be.
ha nagyon szereted a joghurtot és ezért a felhajtás,akkor vegyél tojás,vagy marha protein táplálékkiegészítőt,egy pohárba belerakod a protein port,rá kevés vizet,elkevered és kész a joghurt.
2/2 Mi közöd Tőle válasza:
Én az ilyen joghurtokat mindenki számára tiltólistára tenném. Mondjuk ez én vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!