Hogy hívják angolul a csinkat?
Figyelt kérdés
1-1,5 kg -s csinkakat szeretnek rendelni a ebayrol de nem tudom hogyan hivjak2014. jún. 25. 23:59
11/17 anonim válasza:
kit erdekel hogy hogy ejtik helyesen, lenyeg, hogy megértetted ,hogy mit írtam, eddig azt se tudtad hogy mi fán terem az a szo, amugy meg aki szlovak suliba járt nem fog neked helyesen beszelni magyarul pláne nem írni!!!!
12/17 anonim válasza:
Nem fog, ha nem is akar...tudod, minden csak akarat kérdése, pont mint a gyúrásban, fogyókúrában, stb...
13/17 anonim válasza:
hat akinek nem anyanyelve az nem kell toeletesen tudnia, azt kellene értékelni hogy valamien szinten legalabb tud.
14/17 anonim válasza:
Aki magyar,annak kutya kötelessége helyesen beszélni magyarul! A szlovák,ukrán,román,szerb iskola nem kifogás! Anyja,apja,ha magyar ember,az a kötelessége,hogy megtanítsa! Ne hívja magát magyarnak az,aki nem tudja a nyelvet. Hozzáteszem,sajnos sok magyarországi is bunkó paraszt és nem beszéli helyesen.
15/17 anonim válasza:
en pl szlovak vagyok, senkim se magyar csak a pasim, o is szlovakiai magyar, miatta tudok magyarul, nem nehez nyelv,na de hogy egyesek hogy neki támadnak a masiknak az eszmeletlen.
16/17 anonim válasza:
Amugy csak hogy tudjatok egy kutya fajta a Csinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!