Mennyit fogyjak valamint szerintetek hány kg vagyok?
hogy nézel te ki jézus....
Sportolj vagy valahogy szegyél fel izmot mert elég gyötrelem tested van!
Köszönöm az építő jellegű kritikákat!
(Elnézést amiért nem vettem melltartót...)
173cm/49kg vagyok.
Szerintetek az alakomra jó lenne a szálkásító edzés+diéta?Kb 1 év alatt át tudnám formálni a testem?
A szálkásítás azoknak kell, akik az izmaikról akarják a zsírt eltüntetni. Neked leginkább tömeget kéne növelni, 173 centihez a 49 kg elég durva.
Menj el egy edzőterembe, kérd ki egy edző véleményét, ő tudni fogja merre indulj.
Fogynod nem kell, inkább egy kis plusz kéne (és aztán szálkásítani)!
A melltartó hiánya miatt meg ne kérj elnézést, szerintem senki nem haragszik érte :)
Szia ! :)
Hàt......làttam a fotóid....és elég hasonló az alakod az enyémhez :)
Csak azt nem tudom hogy naponta hányszor és mit eszel......viszont szerintemm semmit nem kell fogynod :)
Tudod.....én ilyen mániákus örült vagyok fogyózás kapcsán......de a sport is nagyban közre játszott nálam :( csak....azt most anyum nem engedi hogy ezt a sportot folytassam.....így inkàbb most leálltam a csokival és a kenyérrel/zsömlével.....és naponta többször eszek keveset ...... és fontos hogy jol megrágd az ételt független attól hogy gyümölcs/zöldség/anyu/apu fősztje, és igyál sok vizet vagy teát :)
És mozoghatsz is :) én személy szerint utálok egyedül edzeni, ezért barátommal szoktam sokat sétálni, és boxolni :)
Persze.....a barátom azt mondja nekem hogy ne fogyjak.....de az a vicc hogy ő is fogyózik xD
Ha hasrôl akarsz leadni, tudom tanácsolni a hasizom gyakorlatot....így a zsírt lemozgod és még hasizmod is lesz ;)
Szóval egyél igyál rendesen, és megfelelő mennyiségű mozgással meg tudsz oldani mindent :)
Sok sikert \(^_^)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!