165cm-hez lettem 75kg, és rettentően narancsbőrös, már át is látszik pl egy hosszú fehér nadrágon, ha lefogyok eltűnik?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 18:19
1/4 anonim válasza:
ja kb 20 kilót toljál le magadról.
2/4 anonim válasza:
És ha méregtelenítessz! Sőt, az a lényeg. 75 kilósan se kell narancsbőr: semmi ízfokozó, műkaja, nincs nescafe, kristálycukor, fehérliszt, festék, tartósítószer! Igyál csalánteát. Reggelente fél citrom levét éhgyomorra eg ypohár langyos vízben. Izzassz, tornázz, szaunázz, masszírozd! Így eltűnik fogyás nélkül is.
3/4 anonim válasza:
A narancsbőr nem feltétlenül tűnik el csupán attól, hogy lefogysz. Csak akkor van rá esélyed, ha ésszel fogysz le.
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül tűniik el, csak attól, hogy fogysz. Én pl egyszer lefogytam 63 kilóra, de elég narancsőrös maradtam, akkor ettem mindent, csak mértékkel, számoltam a kalóriákat. Most 68 kiló vagyok, de semmi narancsőröm nincs, teljesen eltűnt mióta tisztén eszem(hús, zöldségek, tojás, gomba, gyümölcsök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!