Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 80-81 Kilóról mennyi idő...

80-81 Kilóról mennyi idő alatt tudnék 75 kiló körülre fogyni?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok (187 cm). Sajnos a családom minden tagja rendkívül hízékony (Apa 186 cm és 145 kiló, anya 85-90 kiló 166 cm és a távoli rokonság is hasonlóan el van eresztve)

Ezért nekem nagyon sok munkában van a vékony testalkat és alacsony testzsír% tartása. Ebben a félévben államvizsgáztam ezért lényegében csak a szobában tespedtem és tanultam toltam az energiaitalt és a nem túl egészséges kajákat már április vége óta.

Ez idő alatt híztam 5-6 kilót. És nem jó helyekre jött (has, derék főleg). Szeretném hamar leadni. Mennyi idő alatt lehet kb? Mit javasoltok? Sok súlyfeleslegnek minősül ez? Akaraterőm van, de fél évig fogyókúrázni nem szeretnék azért...

2014. jún. 15. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
187 centihez meg a 80 kilo is keves. nincs neked veletlenul egy enyhe testkepzavarod?
2014. jún. 15. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:

77-78 kiló környékén elkezd pocakom meg "férfi csöcsöm" nőni elég látványosan, amit utálok. A testem többi része normális marad. Ha csak nem sportolok keményen (amire időm ritkán van) akkor az említett testrészek hájasodnak ami ellen csak az a megoldás ha stabilizálom magam 76 75 kiló környékén.

Nem tudom pontosan mi a testképzavar. Azt tudom hogy nem vagyok elhízva és kövér se vagyok, de egész egyszerűen nagyon előnytelen helyekre mennek a plusz kilók..

2014. jún. 15. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, az én párom 185 cm, és kb 72 kiló. Egyáltalán nem a túl vékony kategória.
2014. jún. 15. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem könnyen le tudsz fogyni 1 hó alatt.Egy kis "segítség" kell, de nekem 11,5 kg, 2,5 hó alatt simán.
2014. jún. 15. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Aerob mozgás, utána has-fenék gyakorlatok, valamint a Laura-féle fehérjeturmixos diéta könnyített változata - nekem 8 kg feleslegem volt, most tartok -4 kg-nál, még két hét, és meglesz nekem. 67 voltam, most 63 vagyok és 59 szeretnék lenni. 35/N
2014. jún. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!