80-81 Kilóról mennyi idő alatt tudnék 75 kiló körülre fogyni?
27 éves férfi vagyok (187 cm). Sajnos a családom minden tagja rendkívül hízékony (Apa 186 cm és 145 kiló, anya 85-90 kiló 166 cm és a távoli rokonság is hasonlóan el van eresztve)
Ezért nekem nagyon sok munkában van a vékony testalkat és alacsony testzsír% tartása. Ebben a félévben államvizsgáztam ezért lényegében csak a szobában tespedtem és tanultam toltam az energiaitalt és a nem túl egészséges kajákat már április vége óta.
Ez idő alatt híztam 5-6 kilót. És nem jó helyekre jött (has, derék főleg). Szeretném hamar leadni. Mennyi idő alatt lehet kb? Mit javasoltok? Sok súlyfeleslegnek minősül ez? Akaraterőm van, de fél évig fogyókúrázni nem szeretnék azért...
77-78 kiló környékén elkezd pocakom meg "férfi csöcsöm" nőni elég látványosan, amit utálok. A testem többi része normális marad. Ha csak nem sportolok keményen (amire időm ritkán van) akkor az említett testrészek hájasodnak ami ellen csak az a megoldás ha stabilizálom magam 76 75 kiló környékén.
Nem tudom pontosan mi a testképzavar. Azt tudom hogy nem vagyok elhízva és kövér se vagyok, de egész egyszerűen nagyon előnytelen helyekre mennek a plusz kilók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!