Hogy lehet leghatásosabban a comb belső feléről és a hasról meg csípőről fogyni?
Sehogy.
Nem lehet edzessel befolyasolni hogy honnan megy le a zsir, azt a szervezeted szabalyozza, es foleg genetikai okai vannak.
Még mindig nincs olyan, hogy célzott fogyás (az ilyen kérdésekre, mindig így kezdem a választ), ha fogysz, mindenhonnan fogysz, de egyes részeidről többet, másik testrészedről kevesebbet.
Ezeken a TV shoppos-szerű gépeken mindig halálra röhögöm magam, szedj le inkább egy Bíró Ica vagy Béres Alexandra féle aerobic edzést, többre mész vele, mint egy ilyen izével...
Nem is csak ezekről a helyekről akarok fogyni, hanem mindenhonnan, de itt van a legtöbb zsír, mint gondolom az emberek nagy többségének. :)
Szerintetek ezzel a billegéssel és forgással semmit nem érek el?
Futni meg nem tudok sajnos, mert próbáltam csak baj van a térdemmel és utánna meg kellett 3-4 nap hogy újra tudjak menni is. Köszi az eddigi válaszokat.
3. vagyok.
Lehet, hogy érsz el vele valamit, de ezek az eszközök röhejesek és fölöslegesek. Még mindig azt mondom, hogy aerobic. Az a legjobb a zsírégetésben. Meg persze a normális egészséges étrend, cukros üdítők meg gyorskaják nélkül, sok vízzel vagy citromos vízzel
A térdedre meg vegyél kurkumát. Ne ijedj meg, nem a Medosan Kurkuma Plus-ról beszélek, ami olyan horror árú, hanem rendes por állagú kurkumát. Bioboltban lehet venni, 40 gramm és 250-300 Ft.
Reggelente egy-két késhegynyit tegyél bele egy pohárba, öntsd fel vízzel, és idd meg. Kicsit fura az íze, olyan, mintha gyógynövényes lenne, de nem kifejezetten rossz.
Nekem a térdemen meg a vállamon ez segített, erősíti az ízületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!