Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka dvd-i jók feszesít...

Rubint Réka dvd-i jók feszesítésre?

Figyelt kérdés
vagy inkább fogyásra valók? Aki feszesíteni szeretné főleg combját, vádliját annak milyen dvd-t ajánlotok?
2010. jan. 2. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hellóka

Én imádok sportolni és ha tél van akkor én is próbálok dvd-re tornázni. Rubint Réka nagyon kemény, és jó, de nekem Cindy Crawford az jobban tetszik, ő sokkal jobban összeállitotta a dolgokat mint réka. (meg szebb is a nő) :)

De amugy a legjobb dolog a combodra a szobabiciklizés! És merem mondani hogy semmi más nem segit annyira. Én legalábbis bármit próbáltam a combfeszesitésre, hiába, de aztán biciklizni kezdtem és már a 3. alkalom után láttam a változást. De ehhez ám 1 vagy 1.5 órát tekerned kell és a legjobb a gyors, könnyű tekerés.

Remélem tudtam valamit segiteni.

Ui: Rubint Réka amugy csak a hasizom gyakorlatokban az első! Van az egyik dvd-jén amin 30 percig hasizmozik.

2010. jan. 2. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ, akkor lehet hogy átváltok szobabiciklire, vagy néha ez néha az. szóval akkor könnyűre kell állítani és gyorsan tekerni és akkor feszesít? És nem lesz tőle vastagabb a lábam? Mert én vékony feszes lábakat szeretnék nem nagy izmosakat
2010. jan. 2. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Gyors és kÖnnyü tekerés zsirégetö hatásu. Ha erösen, és lassan tekered akkor lesz izmos a lábad. De ettöl persze nöni fog a combid a zsir nagy része meg ottmarad.

Tehát a gyors és könnyü tekerés azaz szálkásitás az ami neked kell. :)

Én amugy versenybiciklizek és egy edzéskor 3-4 órát tekerÜnk és kb 100 kmt teszünk meg. Az biztos hogy ha 3-4 órát csinálsz 3X egy héten, akkor gyönyörü lábaid lesznek! :) Meg a pocid is lentebb megy, meg a popsid is feszesebb lesz. :)

Sok sikert és legföbb a kitartás!

:)

2010. jan. 3. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. jan. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!