Nagyon dagadt vagyok vagy csak simán dagadt? 12/l [kép]

Teljesen normális testalkatod van. Ennyi idősen én sokkal ducibb voltam és kinőttem, szóval fel a fejjel. :)
A piszkálódókra meg ne hallgass, vannak a testsúlynál messze sokkal
fontosabb dolgok is (pl. az egészség, amit a mai szépségideál már szinte teljesen nélkülöz). Nem attól lesz szép valaki, hogy betegesen sovány.

Egyáltalán nem vagy dagadt :) Van rajtad némi felesleg, de messze vagy attól, hogy kövérnek hívjalak.
Kevesebbet semmiképpen egyél, de kerüld a sok cukros/zsíros ételt, és valamit lehet sportolni is a tesiórán túl (valami játék, amiben sokat kell futni... (kosár, kézilabda?)

Bar igaz lenne, hogy ahogy novekszel vekonyodni fogsz. En hasonlo testalkatu voltam 12 evesen, gondoltam kinovom, 18 eves koromra mar 80 kilo voltam. Nem nottem ki, tovabb hiztam, mert semmit nem tettem azert, hogy "kinojem". Ugyanugy ettem es nem sportoltam.
Varhatsz a sult galambra, ahogyan itt ajanljak paran, de jobban teszed, ha tenyleg elkezdesz rendszeresen sportolni es elhagyni a nasikat, edessegeket, cukros sz@rokat.

Kövér nem vagy, egyáltalán nem.
De az igaz, hogy ne nagyon egyél csokit, chipset meg sok kenyeret, édes tésztákat stb, törekedj arra, hogy egészséges, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag étrendet kövess, ne vonj meg magadtól semmit, csak az ilyen mű kajákat, mert arra nincs szükséged.
Ahogy megnősz baromi jó alakod lesz, már 14 évesen szerintem nagyon szép nőies leszel, van feneked, melled és derekad is. Ez szép egy lánynak. A mozgás teljesen rendben van, csak így tovább.
Gondolom már rég menstruálsz, el ne kezd valamilyen diétát, mert tönkre vágod magad.
A piszkálókkal meg ne foglalkozz, gyerekek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!