Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat végezzek?

Milyen gyakorlatokat végezzek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok 163 cm és 62 kg . Mindig is sovány voltam a hasamon sosem volt úszógumi. Az utóbbi 1 évben nagyon felhíztam, de szeretném leadni. Legjobban a hasamon zavar a felesleg kb. 3 kg lehet ott. Meg az arcom is úgymond ducibb lett- és ez is nagyon zavar.És a combomon és a derekamon van még egy kicsi felesleg- nem annyira sok. A hasról hogy adhatnám le könnyedén? A kinti futással az a baj, hogy elnyelem a szelet és nagyon könnyedén begyullad a torkom, de sétálni gyakran szokok kinn. Legjobb, a benti gyakorlatok lennének, szeretek hullahoppozni és ugrálókötelezni- ez helyettesítheti a futást? A kenyeret már mellőzöm, helyette ilyen búzás-rozsos "korongot" eszek, remélem tudjátok milyen az.

*Naponta hány órát kellene tornáznom, hogy hatásos legyen?

*Bent milyen gyakorlatokat végezhetek ami főleg a hasra megy?

A kitűzött cél az 55 kg- annyi szeretnék is először lenne. Ez megfelelő lenne a súlyomhoz?- szeretnék vékony lenni.

*Ezt mennyi idő alatt sikerülhet elérnem?

Köszike mindenkinek, aki jó tanácsot tud adni.

2009. dec. 29. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:

jó úton haladsz!

egészséges életmód!

mozgás+helyes táplálkozás

tudok egy internetes oldalt, ahol pontokat gyűjthetsz, nyerhetsz termékeket, saját naplót vezethetsz, személyre szabott diétát és sport terveket állítasz össze. Van egy akciójuk is, ami hnap jár le.

szükséges meghívó is, ha írsz privit küldök neked és bárkinek is.

rengeteg tanáccsal látnak el, és egy egészséges élet kapuját nyitják meg előtted

ez egy ingyenes oldal

( az 55kg nem tarot megfelelőnek, de a honlapon ezt is kiszámolják.mindent megtalálsz, amire csak szükséged van, hogy elérd a célodat!)

2009. dec. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!