Ha 4 hónapig szigorúan betartottam a fogyókúrát, és minden nap tornáztam, akkor tarthatok 1 napot, amikor nem érdekel semminek sem a kalóriatartalma, sem az összetétele?
Mármint mennyire teszi ez tönkre a dolgokat? Mert emberi szempontból eléggé szükségem lenne rá. ^^
És még rendszert se tervezek csinálni belőle.
Húha, jó lenne, ha megengedhetném magamnak azt az 1 napot :)
Nos, reggelire általában tojást eszek sonkával, vagy gyümölcsöt, ebédre hal, vagy csirkemell (olaj nélkül) zöldségkörettel, de van olyan, hogy levest valami hússal, tészta nélkül. Vacsorára szoktam túrót enni, vagy ha maradt valami zöldség ebédről, de ilyenkor elég minimálisan szoktam enni, mert esténként nincs nagyon étvágyam.
Természetesen a szénhidrátot, tejet és olajat kerülöm :)
Whoa köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam :D
Külön örülök, hogy az étrendem meg lett dicsérve, mert úgy érzem, ez nagy szó itt a gyakorikérdéseken :D
Egyébként próbálkoztam többször enni, de az az igazság, hogy már azért büszke vagyok magamra, hogy ezt a 3 étkezést össze tudom nagyjából hangolni.
A "kimenő napomon" meg nem kifejezetten édességet szeretnék enni, hanem lesz egy családi összejövetel bográcsos marhapörivel, meg nokedlivel, (meg valszeg jégkrém, ami közismerten a 8. főbűn) én meg nem akarok az a lehangoló ember lenni, aki két salátalevelet tologat a tányérján - csorgó nyállal ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!