Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 4 hónapig szigorúan betarto...

Ha 4 hónapig szigorúan betartottam a fogyókúrát, és minden nap tornáztam, akkor tarthatok 1 napot, amikor nem érdekel semminek sem a kalóriatartalma, sem az összetétele?

Figyelt kérdés

Mármint mennyire teszi ez tönkre a dolgokat? Mert emberi szempontból eléggé szükségem lenne rá. ^^

És még rendszert se tervezek csinálni belőle.

2014. máj. 24. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szhar a szálkásító étrended akkor van szükség ilyen napokra. Leírnád az étrended?
2014. máj. 24. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Húha, jó lenne, ha megengedhetném magamnak azt az 1 napot :)

Nos, reggelire általában tojást eszek sonkával, vagy gyümölcsöt, ebédre hal, vagy csirkemell (olaj nélkül) zöldségkörettel, de van olyan, hogy levest valami hússal, tészta nélkül. Vacsorára szoktam túrót enni, vagy ha maradt valami zöldség ebédről, de ilyenkor elég minimálisan szoktam enni, mert esténként nincs nagyon étvágyam.

Természetesen a szénhidrátot, tejet és olajat kerülöm :)

2014. máj. 24. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Rajtad áll.. Életmód számít, nem 1 napi kajálás.
2014. máj. 24. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:

létezik ilyen,hogy visszatöltő nap-

itt pl a hétfő,kedd,szerda az

[link]

2014. máj. 25. 02:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Meglepően jó az étrended, azzal tudnád még feldobni hogy nem 3x eszel egy nap hanem 5-7 alkalomra elosztva a napi mennyiséget. Persze belefér néha egy- kis félre kajálás, de ne vidd túlzásba, ha megettél már egy fél tábla csokit nem biztos hogy a másik felét is meg kell. Ha édesség az amire vágysz egyél aznap a szokásosnál is több zöldséget, a rost csökkenti a GI-t.
2014. máj. 25. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Whoa köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam :D

Külön örülök, hogy az étrendem meg lett dicsérve, mert úgy érzem, ez nagy szó itt a gyakorikérdéseken :D

Egyébként próbálkoztam többször enni, de az az igazság, hogy már azért büszke vagyok magamra, hogy ezt a 3 étkezést össze tudom nagyjából hangolni.

A "kimenő napomon" meg nem kifejezetten édességet szeretnék enni, hanem lesz egy családi összejövetel bográcsos marhapörivel, meg nokedlivel, (meg valszeg jégkrém, ami közismerten a 8. főbűn) én meg nem akarok az a lehangoló ember lenni, aki két salátalevelet tologat a tányérján - csorgó nyállal ^^

2014. máj. 25. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A marha az jó a szálkásításhoz, attól függ melyik része.
2014. máj. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!